Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

“Εκλογές τώρα” ζητά ο Καμμένος.


 


«Εκλογές τώρα» ζήτησε από την Πάτρα, όπου και προχώρησε σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση «έχει χάσει την δεδηλωμένη», κατηγορώντας την πως «εξαπάτησε το λαό».

Αναφορικά με την διεξαγωγή του προσυνεδρίου του κόμματός του...
για την τοπική αυτοδιοίκηση και την δημόσια διοίκηση, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι μετεκλογικές συνεργασίες δεν πρέπει να προδικάζονται πριν από τις εκλογές, τονίζοντας ότι για τους ΑΝ.ΕΛΛ., υπάρχουν «κόκκινες γραμμές», όπως για παράδειγμα τα εθνικά θέματα. 

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με μνημονιακές δυνάμεις, ενώ, όπως είπε, οι ΑΝ.ΕΛΛ. δεν κάνουν μυστικές συμφωνίες και όλα θα αποφασιστούν στο συνέδριο του κόμματος.

Σχετικά με τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι τα χρίσματα είναι ανάμειξη της κεντρικής εξουσίας στην αυτοδιοίκηση. Αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα του για την επιλογή των υποψηφίων δημάρχων, σημείωσε ότι οι κατά τόπους επιτροπές του κόμματος και οι λαϊκές συνελεύσεις θα πάρουν τις αποφάσεις.

Πηγή: www.paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...