Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

"Κάντε τα ευρώ σας λίρες!..", διαφημίζουν στο διαδίκτυο εταιρείες με οδηγίες στους Έλληνες καταθέτες!

 








Σάλος από την απόφαση του Eurogroup να κουρέψει τις τουρκικές καταθέσεις!

Ήδη οι Έλληνες καταθέτες κατακλύζονται από διαφημίσεις εταιρειών οι οποίες αναλαμβάνουν την μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό και την μετατροπή-για παράδειγμα- των ευρώ σε λίρες.
Στο site μιας από αυτές τις εταιρίες διαβάζουμε>


Με άλλα λόγια: Προνοούμε για να έχουμε και να μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απότην αρχή μιας και στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τον ακριβή σκοπό της υπηρεσίας μας.
  • Η Financial Solutions δεν σας προτείνει την ολική μεταφορά των καταθέσεων σας στο εξωτερικό.
  • Η Εταιρεία μας δεν διατίθεται να βοηθήσει η συνεργαστεί με ενδεχόμενους πελάτες που σκοπό έχουν την εκροή καταθέσεων στο εξωτερικό χωρίς την απαιτούμενη νόμιμη διαδικασία.
Για ποιόν λόγο σας προτείνουμε την υπηρεσία μας;
  • Όπως είπαμε παραπάνω προτείνουμε την υπηρεσία ως μία έξτρα κάλυψη για κάθε ενδεχόμενο, για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, η σημερινή κατάσταση δεν αποπνέει την πρέπουσα εμπιστοσύνη λόγω κυρίως της ταχύτητας με την οποία αλλάζουν τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας.
  • Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας γλυτώνετε χρόνο και χρήμα, ας το εξηγήσουμε όμως λίγο καλύτερα:
  1. Δεν χρειάζετε να μεταβείτε στην Αγγλία για το άνοιγμα του λογαριασμού σας.
  2. Η όλη διαδικασία ολοκληρώνετε σε 1 ώρα.
  3. Δεν ψάχνετε αριστερά και δεξιά για το τι θα πρέπει να κάνετε στα επόμενα βήματα (κατόπιν της αιτήσεως) με την τράπεζα, πως να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας απο μακριά; πως μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό στην Αγγλία χωρίς να έχετε δηλώσει κατοικία στην Αγγλία; την σχετική δήλωση που θα πρέπει να συμπληρώσετε για την Αγγλική εφορία προκειμένου να μην φορολογηθείτε, και άλλα πολλά χρήσιμα πράγματα που αν δεν τα γνωρίζετε δεν θα μπορέσετε να ανοίξετε λογαριασμό στο εξωτερικό.
con tel 210 8818 416 Ώρες λειτουργίας: 9:00-20:00
 con info Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό;
arrowΠρώτον και κυριότερο είναι το γεγονός ότι μπορείτε να διασφαλίσετε το μέλλον των παιδιών σας ανοίγοντας τους έναν "κλειστό καταθετικό λογαριασμό" γνωστός και ως "savings account".
arrowΟ κάθε λογαριασμός έχει τον δικό του προσωπικό μάνατζερ, το καλύτερο; εάν δεν μιλάτε Αγγλικά και ως εκ τούτου υπάρχει πρόβλημα συννενόησης μπορούμε να ζητήσετε από την τράπεζα να αναθέσει τον λογαριασμό σας σε υπάλληλο τους που μιλάει τα Ελληνικά (σας συμβουλεύουμε σχετικά).
arrowΜε ένα τηλεφώνημα είτε με το πάτημα ενός κουμπιού (διαδικτυακά) μπορείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας όπου εσείς θέλετε, επίσης με την ίδια ευκολία μπορείτε να αλλάξετε το νόμισμα κατάθεσης του λογαριασμού σας, η οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά τον λογαριασμό σας.
arrowΗ πρόσβαση στον λογαριασμό σας είναι ελεύθερη επί 24ώρου βάσεως, εκτός αυτού με το άνοιγμα του λογαριασμού μπορείτε να έχετε είτε καρνέ επιταγών, είτε κάρτα αναλήψεων και αγορών (debit card), είτε και τα δύο, έτσι με αυτόν τον τρόπο σας επιτρέπεται άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό σας από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.
arrowΣας δίνετε η δυνατότητα (ανάλογα με την χρήση του λογαριασμού σας) να πάρετε στεγαστικό δάνειο στην Μεγάλη Βρεττανία και επίσης να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διάφορα εξειδικευμένα τραπεζικά προιόντα που μόνον οι πελάτες της τράπεζας μπορεί να έχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...