Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ζέστη και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή των Βαΐων Σάββατο 27 Απριλίου 2013 23:28


Ζέστη και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή των Βαΐων
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις το πρωί κυρίως στα ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί στα βορειοδυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις νωρίς το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/302519/zesti-kai-anodos-tis-thermokrasias-tin-kyriaki-ton-vaion#ixzz2RjI6BhZU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...