Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ευτυχώς Μυρτώ μου που είσαι Ελληνίδα…


 

.. και δεν ανέκοψε η κακοποίησή σου το τουριστικό ρεύμα.
Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
Εξ αφορμής της άγριας ανθρωποκτόνου κακοποίησης του νεαρού Ρώσσου από συμπολίτη μας της Ευρωπαϊκής Ένωσης πληροφορηθήκαμε το χαρμόσυνο νέο ότι η υγεία της επίσης νεαράς Μυρτούς
βελτιώνεται πολύ αργά, αλλά σταθερά.
Πέρυσι που γινόταν χαμός με το κτήνος, το οποίο κακοποίησε βάναυσα τη Μυρτώ, ομοίως με ανθρωποκτόνο πρόθεση, δεν άκουσα κανέναν να τρέμει, μήπως και το περιστατικό έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση. Τώρα που ένα άλλο δοχείο νυκτός κακοποίησε τον νεαρό Ρώσσο, όλοι έβγαλαν τις μούρες τους στα κανάλια για να εκφράσουν τον φόβο μήπως και το περιστατικό αυτό μειώσει τις αφίξεις στην Ελλάδα.
Το κτήνος που κακοποίησε την Μυρτώ επέσυρε την μήνιν μας και για τον πρόσθετο λόγο ότι ήταν μελαψός λαθρομετανάστης Πακιστανός. Τώρα που ο κακοποιήσας τον Ρώσσο είναι Ολλανδός της λευκής φυλής και νόμιμος μετανάστης, δεν άκουσα τσιμουδιά. Οι οργανώσεις των «αλληλέγγυων» άφαντες. Οι θεωρούντες «υπανθρώπους» τους μελαψούς λαθρομετανάστες δεν έκαναν μία τόση δα δήλωση για το δολοφονικό μέλος της Αρίας φυλής.
Ας γίνουν καλά η Μυρτώ και ο Nikita, κι’ εγώ θα συνεχίσω να έχω χεσμένες όλες τις περίεργες ρατσιστικές ή αντιρατσιστικές οργανώσεις.
Σωτήριος Καλαμίτσης
Φίλος του γιατρού Γωγούση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...