Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΣΔΟΕ: Τον Παπαντωνίου "ξεσκόνιζαν" ...στον Βαρουφάκη έπεσαν!

 varoufakisΤην σχέση του οικονομολόγου Γιάννη Βαρουφάκη με τον Γιάννο Παπαντωνίου ψάχνουν εξονυχιστικά οι αρχές του ΣΔΟΕ

Σύμφωναμε το olympia.gr τα στελέχη του ΣΔΟΕ ξεσκόνισαν την ΜΚΟ του Γιάννου Παπαντωνίου η οποία λειτουργούσε ως "ινστιτούτο" ψάχνοντας για τις κρατικές αλλά και τις ιδιωτικές χορηγίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Olympia.gr ο γνωστός οικονομολόγος φαίνεται να είναι ιδρυτικό και τακτικό μελος του "ινστιτούτου" ενώ τη Δευτέρα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες
για την ΜΚΟ και τα ευρήματα του ΣΔΟΕ.

Το σοβαρότερο εύρημα φαίνεται να είναι χορηγίες από εταιρεία στην οποία συμμετείχε πρόσωπο που εμπλέκεται στις γνωστές διαγραφές της λίστας.
Από τη μεριά του ωστόσο,  ο κ. Βαρουφάκης στο twitter του είχε σχολιάσει το γεγονός γράφοντας:

« Για όποιον ενδιαφέρεται: Ναι, συμμετείχα στην ιδρ. συνάντηση του ΚΕΠΠ. Όταν κατάλαβα ότι δεν είχε σοβαρό επιστ. αντικείμενο (πέραν της προβολής του Γ. Παπαντωνίου) δεν ξαναπήγα. Αυτά!»
Υπενθυμνίζεται πως το "Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής" ιδρύθηκε από τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου τον Νοέμβριο του 2006.

Οι δραστηριότητες του πρώην υπουργού στον συγκεκριμένο χώρο μπαίνουν στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών, μετά τις έρευνες για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Μάλιστα,  οι Αρχές ήδη  ελέγχουν τα φορολογικά στοιχεία από τις δράσεις του Ιδρύματος, καθώς και την προέλευση της χρηματοδότησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...