Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Απάντηση των “178 δημοσιογράφων” στο non paper της ΝΔ...

 ..




Από την πλευρά δημοσιογράφων της ΕΡΤ, από τους «178», έγινε η ακόλουθη δήλωση, σχετικά με το NON PAPER που κυκλοφόρησε η Νέα Δημοκρατία:
1.      Το NON PAPER της Νέας Δημοκρατίας ακολουθεί τη λογική «ο...
αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι» !!!
2.    Οι 178 (και όχι 127) δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που υπογράψαμε πέρυσι (17 Ιανουαρίου 2012) το κείμενο με τίτλο «φτάνει πια», ασχολούμασταν με τη συνδικαλιστική τακτική για τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας, διατυπώνοντας –καταληκτικά- την κεντρική ιδέα  για «μια ανοιχτή και λειτουργούσα δημόσια ραδιοτηλεόραση».
3.    Η ΕΡΤ τότε άνοιξε. Δεκαοχτώ μήνες μετά, όμως, όχι μόνο έκλέισε αλλά έπεσε μαύρο στις οθόνες και σιγή στα μικρόφωνά της. Με την απαράδεκτη, μονομερή, αυταρχική ενέργεια του κ.Σαμαρά, που θύμισε άλλες εποχές.
Υ.Γ. Οι κινητοποιήσεις του 2011/2012 γίνονταν στη διάρκεια της κυβέρνησης Παπαδήμου. Θυμόμαστε, δε, πως αρκετοί συνάδελφοι που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία τις στήριζαν.
Άλλοι καιροί άλλα ήθη και τακτικές θα μας πείτε.
Εμείς, πάντως, και τότε και τώρα ανοιχτή θέλαμε την ΕΡΤ. Γιατί είναι η δουλειά και η ζωή μας κι όχι το «κλωτσοσκούφι» κομματικών στρατηγικών.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...