Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Πανελλαδικές: Το μεσημέρι οι βαθμολογίες

 

MotionTeam/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Αναρτώνται σε όλα τα λύκεια της χώρας οι πίνακες με τις βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ σε όλα τα λύκεια της χώρας.
Μετά τις 13:00 μ.μ. οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄ θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων στις αρχές Ιουλίου.
Σήμερα αναρτώνται επίσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr τα πρότυπα των Μηχανογραφικών Δελτίων των ΓΕΛ / ΕΠΑΛ-Β΄ και των ΕΠΑΛ-Α΄, ώστε οι υποψήφιοι να προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή που πρόκειται να ξεκινήσει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...