Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ "ΣΕΝΤΡΑ" ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ, Η ΩΡΑΙΑ ΡΑΧΗΛ... Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις 08 Ιουνίου 2013 - 23:38. komistis "Ακολούθησαν ερωτήσεις και ομιλίες καυστικές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ερωτήσεις για επιχειρηματίες-καναλάχαρχες-εργολάβους και διαβιβάσεις στον εισαγγελέα και συνέχισαν οι επιθέσεις από τα ΜΜΕ. Σε όλες τις μιντιακές προσπάθειες εξόντωσης μου τα ίδια επιχειρήματα, οι ίδιες εκφράσεις βλαχάρα Βουλευτής, σκίτσα υποτιμητικά για εκπρόσωπο του εθνικού κοινοβουλίου και από ποιους από αυτούς που βρέθηκαν με πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτων τίγκα στο πακέτο στα σύνορα Ελβετίας για να τα καταθέσουν σε Ελβετικές τράπεζες, από καναλάρχες-επιχειρηματίες που αγοράζουν κοψοχρονιά όλη την δημόσια περιουσία. Τους λέω όσο και να προσπαθήσετε «Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός». Aπόσπασμα από το ξέσπασμα της Ραχήλ Μάκρή στο Face book. "Αντράκι" η κυρία που δεν μασάει και ξεφτυλίζει στα ίσα κομιστές και ανθυποκομιστές αλλά και τους μηχανισμούς του που κάνουν "παιχνίδια" εδώ και χρόνια και τα δικαστήρια τους αθωώνουν.

 

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .
komistis
"Ακολούθησαν ερωτήσεις και ομιλίες καυστικές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ερωτήσεις για επιχειρηματίες-καναλάχαρχες-εργολάβους και διαβιβάσεις στον εισαγγελέα και συνέχισαν οι επιθέσεις από τα ΜΜΕ. Σε όλες τις μιντιακές προσπάθειες εξόντωσης μου τα ίδια επιχειρήματα, οι ίδιες εκφράσεις βλαχάρα Βουλευτής, σκίτσα υποτιμητικά για εκπρόσωπο του εθνικού κοινοβουλίου και από ποιους από αυτούς που βρέθηκαν με πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτων τίγκα στο πακέτο στα σύνορα Ελβετίας για να τα καταθέσουν σε Ελβετικές τράπεζες, από καναλάρχες-επιχειρηματίες που αγοράζουν κοψοχρονιά όλη την δημόσια περιουσία.
Τους λέω όσο και να προσπαθήσετε «Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός».
Aπόσπασμα από το ξέσπασμα της Ραχήλ Μάκρή στο Face book. "Αντράκι" η κυρία που δεν μασάει και ξεφτυλίζει στα ίσα κομιστές και ανθυποκομιστές αλλά και τους μηχανισμούς του που κάνουν "παιχνίδια" εδώ και χρόνια και τα δικαστήρια τους αθωώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...