Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων

 

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων

  
 

Συνάντηση θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό, προκειμένου να συζητήσουν για τις εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου και του ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», καθώς και για άλλες υπάρχουσες προγραμματικές συμβάσεις ανάμεσα στην Περιφέρεια και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Ήδη σε επικοινωνία με το νέο Υφυπουργό Αθλητισμού εκφράστηκε ο προβληματισμός για το τελικό ύψος των πιστώσεων, αλλά και το χρόνο καταβολής τους, μετά τις αλλαγές στα συναρμόδια Υπουργεία. «Καταλαβαίνετε πως με αυτές τις συνθήκες και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δημοπρασίες έχουν πλέον άλλους τρόπους εκτέλεσης, σε σχέση με το 2009 όταν έγιναν οι εργασίες στο γήπεδο Ζωσιμαδών, δεν θα μπορέσουν, μέχρι να αρχίσει η νέα σεζόν του πρωταθλήματος, να έχουν προχωρήσει κάποιες εργασίες», σημείωσε ο Περιφερειάρχης.
Ερωτηθείς για την αξιοποίηση του γηπέδου του Εθνικού Σταδίου από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το πρωτάθλημα της Super League, υπογράμμισε: «Δεν θεωρώ πως η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, από τη στιγμή που δεν θα αγωνιστεί στο ΟΥΕΦΑ, ότι θα έχει πρόβλημα να παίξει στο υπάρχον γήπεδο».
Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...