Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Στου χαρτοπόλεμου τη βία...

 




Με αφορμή τη φάπα κατά του Αδώνιδος... 

Με έναν υπουργό της πλάκας -και της φάπας- , αυτού του είδους οι κλωτσοπατινάδες, αναμενόμενες είναι.
Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ πλακώθηκαν στον χαρτοπόλεμο, ενώ το "μήλον της έριδος" έδινε όλο το...
απόγευμα παραστάσεις στο απεργοσπαστικό δελτίο του ΣΚΑΪ.
Με ύφος τεθλιμμένο και ενίοτε επιθετικό, που πάντως ανέδυε την φαιδρά αίσθηση του "βαράτε με κι ας κλαίω" (ειδικότης του, άλλωστε) .
Το crimenet.gr επιχειρεί την καταγραφή του χαρτοπόλεμου:

Σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία επιτιθεται στο ΣΥΡΙΖΑ για τη μη καταδίκη της επίθεσης στον υπουργό Υγείας και ότι η Κουμουνδούρου επιχειρεί με δηλώσεις βουλευτών της να δικαιολογήσει την άσκηση βίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει, ακόμη και τώρα, να πράξει το αυτονόητο: Να καταδικάσει τις εμφυλιοπολεμικές κραυγές, τις ακρότητες και τις βιαιότητες σε βάρος πολιτικών προσώπων. Επιχειρεί, ταυτόχρονα, με δηλώσεις βουλευτών του να δικαιολογήσει την άσκηση βίας. Τί άλλο θα κάνει για να πείσει και τον τελευταίο πολίτη ότι εκφράζει το ένα από τα δύο άκρα;», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη απάντησε λέγοντας "Να ψάξετε τη βία στο δικό σας κόμμα και στην κυβέρνησή σας".

Από μικρό παιδί θυμάμαι να ταυτίζετε τη βία με την Αριστερά και από μικρό παιδί θυμάμαι τη βία να είναι στους δικούς σας κύκλους», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ολο και περισσότερο ταυτίζετε την καταγγελία και τη διαμαρτυρία με τη βία σας, γιατί έτσι νομίζετε ότι θα αντιμετωπίσετε τη γενική κατακραυγή του κόσμου.Ο κόσμος αγκομαχά και εσάς κόλλησε η βελόνα στο "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μελιγαλάς". Εμείς βλέπουμε την Ελλάδα του 21ου αιώνα που δεν θα έχει λιτότητα. Εσείς γυρνάτε την Ελλάδα στη δεκαετία του 1950, στέλνοντας τον κόσμο στην ανεργία και κατακρεουργώντας τα δικαιώματα του. Αυτά είναι βία, και εσείς μιλάτε για τον ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να στηρίξει πολιτική ανόρθωσης της χώρας», συνέχισε ο κ. Λαφαζάνης.

Παράλληλα οι εργαζόμεοι στο Αττικό Νοσοκομείο με ψήφισμα τους καταδικάζουν την εισβολή των ΜΑΤ στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση τους αναφέρει:

«Η επίθεση αυτή επιβεβαιώνει την πρόθεση της άθλιας δικομματικής κυβέρνησης να επιβάλλει το δόγμα του Νόμου και της Τάξης για να προωθήσει την αντιλαϊκή πολιτική της».

«Ο υπουργός μιας κυβέρνησης που υπονομεύει τη δημόσια υγεία, κλείνει νοσοκομεία, απολύει και θέτει σε διαθεσιμότητα προσωπικό, παραδίδει το ΕΣΥ στα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στο ΑΤΤΙΚΟ της αθλιότητας των ράντζων και της έλλειψης προσωπικού. Γιʼ αυτό μπήκε στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα και μίλησε σε άδειο αμφιθέατρο (με την παρουσία 5-10 παρατρεχάμενων της διοίκησης και 15-20 πανεπιστημιακών καθηγητών), φρουρούμενος από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που εισέβαλαν», προσθέτουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι του Αττικού Νοσοκομείου διέψευσαν ότι ο κ. Γεωργιάδης δέχθηκε επίθεση από αυτούς. «Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια και ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, αντιστρέφοντας για μια ακόμη φορά την πραγματικότητα, διαδίδουν ότι ο υπουργός "χτυπήθηκε" από τους εργαζόμενους. Είναι τόσο ψεύτες που δεν αξίζουν ούτε την περιφρόνησή μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει ότι συγχωρεί αυτό το περιστατικό αλλά επισημαίνει ότι την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι παρόμοιο θα υποβάλει μηνύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...