Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η έξυπνη και οικονομική χρήση του μπαγιάτικου ψωμιού

 


Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος.
Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από βασικό υλικό για μπιφτέκια και κεφτέδες, μπορεί να μετατραπεί σε ωραιότατα σπιτικά κρουτόν για σούπες και σαλάτες!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε σε μικρά τετραγωνάκια, να τα απλώσετε σε ένα ταψί ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και να τα ψήσετε.
Χίλιες φορές πιο νόστιμα από τα αγοραστά και σίγουρα πιο υγιεινά.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/ti-na-kanw-to-mpagiatiko-psomi.html#ixzz2aJSH4ieD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...