Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις ρωσικών μονάδων

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ

 



Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν διέταξε αιφνιδιαστική επιθεώρηση όλων των μονάδων στην Ανατολική Στρατιωτική Περιοχή τη νύχτα από τις 12 στις 13 Ιουλίου. «Θα κοιτάξω τώρα το πρόγραμμά μου και δεν αποκλείω ότι θα συμμετέχω και εγώ σις επιθεωρήσεις που αφορούν τον έλεγχο της εκτέλεσης της εντολής», αναφέρει η εφημερίδα «Βεδομόστι» τα λόγια του Προέδρου.
Ο Β.Πούτιν υπογράμμισε ότι ιδιαίτερη προσοχή κατά την διάρκεια του ελέγχου πρέπει να δοθεί στις μεθόδους διάσωσης στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένου και του υποβρύχιου στόλου.
Στη συνάντησή του με τον υπουργό Αμύνης Σεργκέι Σόιγκου ο πρόεδρος διέταξε να είναι τα στρατεύματα της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιοχής σε πλήρη πολεμική ετοιμότητα και να βγουν στο χώρο δοκιμών.
Νωρίτερα παρόμοιοι έλεγχοι έχουν διεξαχθεί: στα μέσα Ιουνίου, στις αεροπορικές βάσεις στην Καρελία, ενώ οι περιοχές των πόλεων της Αγίας Πετρούπολης και του Μούρμανσκ βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα.
Όπως έγραψε πριν η εφημερίδα «Βεδομόστι», τον Μάιο του 2013 έγινε ξαφνικός έλεγχος της ετοιμότητας των στρατευμάτων αεροπορικής και διαστημικής προστασίας, της Πολεμικής Αεροπορίας της Δυτικής Στρατιωτικής Περιοχής, της Αεροπορίας της Άπω Ανατολής και της Πολεμικής Μεταφορικής Αεροπορίας.
Τον Φεβρουάριο ελέχθηκαν τα στρατεύματα της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιοχής και στρατεύματα ειδικών δυνάμεων, το Μάρτιο έγινε έλεγχος στη Μαύρη Θάλασσα, στο Πολεμικό Ναυτικό και στις Ειδικές Δυνάμεις.
Κατά τη δήλωση του Πούτιν, ο έλεγχος έδειξε πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα και τυχόν προβλήματα που ανακαλύφθηκαν θα διορθωθούν. Ο μελλοντικός έλεγχος έχει τους ίδιους στόχους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...