Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Παυλόπουλος για σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή: Πήρα όλα τα μέτρα που έπρεπε να πάρω

Παυλόπουλος για σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή: Πήρα όλα τα μέτρα που έπρεπε να πάρω

Παυλόπουλος για σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή: Πήρα όλα τα μέτρα που έπρεπε να πάρω

03.04.2013 19:38
Ο τότε πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ Προκόπης Παυλόπουλος μίλησε σήμερα για την απόφαση του ανακριτή για τη συνένωση των υποθέσεων για τις υποκλοπές και τις καταγγελίες για το σχέδιο δολοφονίας κατά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real fm 97.8 και στον Γ. Παπαδόπουλο ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι «και μόνο το γεγονός της σύνδεσης των δυο υποθέσεων σημαίνει ότι κατά τον ανακριτή υπάρχει ένα γενικότερο ζήτημα» και πρόσθεσε ότι «η έρευνα για το θέμα των υποκλοπών συνεχιζόταν την περίοδο εκείνη μέσα από τους διαύλους της δικαιοσύνης, επομένως η κρατική μηχανή έκανε τη δουλειά της».
Παράλληλα τόνισε ότι μόλις ήρθε στα χέρια του η απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για σχέδιο δολοφονίας εναντίον του Κώστα Καραμανλή έδωσε εντολή να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. «Οταν πήρα στα χέρια μου αυτό το έγγραφο το έλαβα πολύ σοβαρά υπόψη και πήρα τα μέτρα που έπρεπε να πάρω. Αυτό τα λέει όλα. Οι μυστικές υπηρεσίες που βρίσκονται εδώ κάνουν τη δική τους δουλειά και όχι γιατί θέλουν να κατασκοπεύουν το ελληνικό δημόσιο και τους Ελληνες πολιτικούς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...