Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Μιλάνε και τα βουτυρόπαιδα της ΝΔ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ Α.ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ

 



Η άτυπη βεντέτα που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως συνεχίζεται διαδικτυακά και σήμερα.
Αφορμή για την ανταλλαγή σχολίων ήταν συνέντευξη του Ανδρέα Παπαμιμίκου, στην οποία ο νεαρός δικηγόρος ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα πλήρως συστημικό κόμμα, που λαμβάνει κρατικές χρηματοδοτήσεις και βολεύει τα δικά της παιδιά στη Βουλή. Η Χρυσή Αυγή απάντησε μέσω της ιστοσελίδας της σε υψηλούς τόνους, ενώ σήμερα χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπαμιμίκο «βουτυρόπαιδο».
Πιο συγκεκριμένα ο Λαϊκός Σύνδεσμος ανέφερε:
«Διάλογο θέλησαν να ανοίξουν με την Χρυσή Αυγή τα βουτυρόπαιδα της ΝΔ, που ούτε μία δήλωση on camera δεν μπορούν να κάνουν χωρίς autocue και πολύωρη προετοιμασία.
Όσον αφορά την κρατική χρηματοδότηση ενημερώνουμε ότι η Χρυσή Αυγή μέχρι το τέλος του 2012 δεν είχε λάβει ούτε μισό ευρώ από το ελληνικό δημόσιο. Το σημαντικότερο μέρος των χρημάτων που λάβαμε εν συνεχεία, το επιστρέψαμε στον ελληνικό λαό μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης (αυτών των δράσεων που παλεύουν να απαγορεύσουν οι Σαμαράδες...).
Τέλος, είναι ντροπή και αίσχος να μιλάνε για τον διορισμό ενός μετακλητού υπαλλήλου αυτοί που βούλιαξαν τη χώρα, διορίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες αργόμισθους σε θέσεις χωρίς αντικείμενο, μόνο για να εξασφαλίσουν κομματική πελατεία».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...