Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

kαράμπα!...

 



Ο Αντώνης Σαμαράς είχε επαφές στις Ηνωμένες Πολιτείες για να προσελκύσει επενδυτές, ενώ μίλησε και σε επιφανή στελέχη της ελληνικής ομογένειας και τους ζήτησε να έρθουν να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, για να βοηθήσουν να αλλάξει η ψυχολογία.

Θέλω να κάνω μια ...
παρατήρηση:

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε έκκληση στους Έλληνες ομογενείς να έρθουν να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, την ίδια ημέρα που ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε πως οι Έλληνες ιθαγενείς έχουν 20 δισεκατομμύρια σε μπαούλα, μαξιλάρια και στρώματα.

Δεν ξέρω ποιος συντονίζει αυτή την κυβέρνηση -εκτός από την Τρόικα, βέβαια- αλλά θέλω να του δώσω συγχαρητήρια. Οι επενδυτές θα έρθουν οπωσδήποτε.

Με την ευκαιρία, θέλω να σχολιάσω την χτεσινή δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα πως «το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά που οι Έλληνες θα πληρώσουν χαράτσι».

Δεν αποκλείεται το 2013 να είναι η τελευταία χρονιά που οι Έλληνες θα πληρώσουν χαράτσι για τα σπίτια τους αλλά για πολλούς Έλληνες το 2013 θα είναι και η τελευταία χρονιά που θα έχουν σπίτι.

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...