Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Τραπεζική (Ευρωπαϊκή) Ένωση

 

20130914-091946.jpg

Από την ίδρυση της ΕΟΚ έως σήμερα, το σχέδιο βήμα-βήμα για την ολοκληρωτική υποδούλωση των εθνών-κρατών-λαών της Ευρώπης προχωρά χωρίς εμπόδια, βοηθούντων των αντιπροσώπων που στέλνουμε εμείς οι ίδιοι στην εκάστοτε βουλή, δυστυχώς όλων των χρωμάτων.
Όπως δήλωσε χθες (12/9) ο κ. Μπαρόζο: “I am extremely pleased that the European Parliament voted today to set up the Single Supervisory Mechanism, the first leg of the Banking 
Union. …”.
Το βήμα αυτό θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2014 και ο μηχανισμός αυτός της ΕΚΤ θα έχει υπό την εποπτεία του περί τις 150 μεγαλύτερες τράπεζες.
Το πόσο πολύ δε μας «αγαπάνε» οι τράπεζες είναι παγκοίνως γνωστό και αδιαμφισβήτητο !!!
Στο βάθος βέβαια περιμένει και η πολιτική ένωση, όπου τότε θα μετατραπούμε παντελώς σε κανονική επαρχία, εκτελώντας χωρίς δεύτερη κουβέντα τις λαμβανόμενες εντολές από το Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες.
Για την ιστορία, στην συγκεκριμένη ψηφοφορία υπέρ ήταν οι: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Οικ. Πράσινοι, Δράση, Σαλαβράκος (ενάντια στην γραμμή ΛΑΟΣ) και κατά: Σύριζα, ΚΚΕ.
Δημήτρης Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...