Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

SOS ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ 8 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ: ΖΗΤΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

 

E-mail Εκτύπωση PDF
.Ένα χρόνο σχεδόν από τη δραματική έκκληση της άνεργης πολύτεκνης μάνας από τη Λάρισα στο "Αγιορείτικο Βήμα", δυστυχώς τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει.

Η έκκληση της 47χρονης μητέρας που δεν έχει να θρέψει τα 8 παιδιά της, ακόμα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, έπεσε στο κενό.

Η κα. Χρυσούλα Ρόκα μας περιγράφει το "γολγοθά" που περνάει, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Πέρα από τα συσσίτια που παίρνουν κάθε μέρα από το Δήμο και τη Μητρόπολη, δεν έχει καμία άλλη βοήθεια. Τα νοίκια τρέχουν, ο ιδιοκτήτης τους απειλεί με έξωση, το ίδιο και το ρεύμα, και το νερό...

Η εξαθλίωση για την ίδια και τα 8 παιδιά της που εγκαταλείφθηκαν, πρώτα από τον πατέρα τους και έπειτα από την ίδια την πολιτεία, είναι μια καθημερινή πραγματικότητα.

Απελπισμένη, άνεργη εδώ και έξι χρόνια λόγω κρίσης, το μόνο που ζητάει είναι βοήθεια να βρει μια δουλειά για να μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς τα παιδιά της.

Μέσα από το «Αγιορείτικο Βήμα» η πολύτεκνη μάνα κάνει και πάλι έκκληση: «Η κατάσταση που ζούμε είναι απελπιστική. Δεν είχα ούτε για να πάρω τα σχολικά των παιδιών μου. Σήμερα έχει γενέθλια η κόρη μου και ο πατέρας της δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να της πει ένα "χρόνια πολλά". Χρωστάμε ενοίκια 2 χρόνων και ο ιδιοκτήτης μας προειδοποίησε ότι δεν πάει άλλο. Οι λογαριασμοί τρέχουν. Σε ποιο άλλο σπίτι θα μας βάλουν τόσα άτομα; Έχω απελπιστεί. Βοηθήστε με σας παρακαλώ. Χρειάζομαι επειγόντως μια δουλειά να μπορέσω να θρέψω τα παιδιά μου".

alt
 
Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την οκταμελή οικογένεια, μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο: 6976-383346 (κα. Χρυσούλα Ροκά).

Aρ.Λογαριασμού: IBAN GR 400110341 00000 341341  33817

Swift : ETHN GR AA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...