Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑ: H Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου “απέλυσε” την Alvarez & Marsal!

 

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 2, 2013

ktk
Χθες αργά το βράδυ, η κεντρική τράπεζα της Κύπρου διέκοψε τη συνεργασία της με την εταιρία Alvarez & Marsal, που είχε υπογραφεί το φθινόπωρο του 2012, όταν και ανέλαβε σύμβουλός της, καθώς δεν εξέφρασε την επιθυμία να ανανεώσει τη συμφωνία. 

Πληροφορίες του Ολυμπία, αναφέρουν ότι η κεντρική τράπεζα της Κύπρου είχε εκφράσει πολλές φορές τη δυσφορία της για την εν λόγω εταιρία, καθώς είχαν δημιουργηθεί σύννεφα για “διπλό ρόλο” της εταιρίας στο εσωτερικό της χώρας. Δεν είναι λίγες οι φωνές που εκφράστηκαν για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα της τράπεζας ακινήτων για να πάρει η ίδια στη συνέχεια το project για να προσελκύσει επενδυτές.  

ALVAREZ MARSAL CYRPUS
Να θυμίσουμε ότι πρώτο το Ολυμπία είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τη μυστική έκθεση – κόλαφο των Alvarez & Marsal τον περασμένο Απρίλιο, λίγες ημέρες μετά την παράδοση της έκθεσης που φέρει ημερομηνία 26 Μαρτίου 2013, μια έκθεση που (υπό συνθήκες δημοκρατίας) πρέπει να στείλει φυλακή τραπεζίτες και πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο και που το Ολυμπία έχει 
αναρτήσει σε μόνιμη στήλη στα αριστερά, με τον τίτλο ΚΥΠΡΟΣ: Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ”. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έκανε “φύλλο και φτερό” την Τράπεζα Κύπρου (σε αντίθεση με άλλες με άνωθεν εντολή) απ’ όπου και προέκυψαν τραπεζικά σκάνδαλα. Διαβάστε επίσης:  Η Alvarez & Marsal έβγαλε νέο τραπεζικό σκάνδαλο στην Κύπρο. Η Blackrock στο Ελλάντα, έθαψε τα σκάνδαλα παρέα με Προβόπουλο – Στουρνάρα.

Επίσης να αναφέρουμε, το “σκοτεινό” ρόλο της Alvarez & Marsal στην πώληση των κυπριακών καταστημάτων στην Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...