Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η Καλλιθέα σόκαρε τον Ολυμπιακό Βόλου. Ολα τα αποτελεσματα.

Η Καλλιθέα σόκαρε τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου των δύο δοκαριών ισοφαρίστηκε στο 90ό λεπτό από την Καλλιθέα (1-1) και έχασε την ευκαιρία να κάνει το "3 στα 3". Νίκη της Κέρκυρας επί της Νίκης Βόλου, πρώτο "διπλό" του Φωστήρα στα Μέγαρα. Live: Παναχαϊκή-Χανιά.

Νότιος όμιλος

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν πολύ καλύτερος από την Καλλιθέα, αλλά το γκολ του Γεράσιμου Χαϊκάλη στο 90ό λεπτό δεν του επέτρεψε να πάρει τη νίκη. Το παιχνίδι άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, αφού στο 6ο λεπτό τραυματίστηκε ο Στάθης Ρόκας και στο 16ο ο Μάριο Μπρέσκα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν στο 71ο λεπτό με δυνατό σουτ του Κώστα Καπετάνου, αλλά στο 85' η μπάλα δεν έκανε εκ νέου τη χάρη στον τελευταίο (δοκάρι), με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να διατηρηθούν στο κόλπο και εν τέλει να ισοφαρίσουν 1-1 με πλασέ του Χαϊκάλη. Ιδιαίτερα έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στην επίμαχη φάση.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές μέσα σε ένα πεντάλεπτο, ο Φωστήρας πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του επί του Βύζαντα σε επίπεδο Football League. Ο 27χρονος επιθετικός "χτύπησε" στο 23ο λεπτό με πλασέ και στο 28ο με σουτ, προτού οι γηπεδούχοι μειώσουν στο 45' με σουτ του Αλέξανδρου Αρναρέλη. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους φιλοξενούμενους όταν αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Παπαευθυμίου στο 74', ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κέβιν Κιμανί στο 91' (νωρίτερα είχε σημαδέψει το δοκάρι).
Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις πανηγύρισε ο Ηρακλής Ψαχνών(1-0), με θύμα αυτή τη φορά τονΦωκικό, ο οποίος παραμένει χωρίς "τρίποντο". Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου ήταν άτυχη αφού στο 19ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας ο Αλέξανδρος Τσούτσης, αλλά στο 20ό λεπτό ο Βαγγέλης Στουρνάρας με γυριστή κεφαλιά της έδωσε το προβάδισμα. Στο 77ο λεπτό ο Στέλιος Κρητικός είχε την ευκαιρία να "καθαρίσει" το ματς, αλλά αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Λίγες στιγμές νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Μίκαελ Σιμονιάν των φιλοξενούμενων.
 
Η παρουσία του Γιώργου Βαρδινογιάννη στο γήπεδο του Μενιδίου έφερε γούρι στην Επισκοπή, καθώς πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας της στη Football League (1-0) με θύμα τον Αχαρναϊκό. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν όταν ο Αλέξης Ντάλας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 57ο λεπτό, εν αντιθέσει με τον Στέλιο Δελήμπαση που σκόραρε με δυνατό σουτ στο 67'. Η αποβολή του Γιώργου Βιδάλη λίγες στιγμές αργότερα δεν επηρέασε την κρητική ομάδα.
 
Υπό το βλέμμα 300 περίπου οπαδών του, ο Παναιγιάλειος νίκησε 2-0την Γλυφάδα στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" και έκανε το "3 στα 3". Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Βασίλης Μπούνας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ στο 70ό λεπτό ο Κώστας Φλίγκος, ο οποίος είχε δοκάρι στο 51', κλείδωσε τους τρεις βαθμούς με κοντινό πλασέ.
Το αριθμητικό μειονέκτημα για περισσότερο από ένα ημίχρονο (αποβλήθηκε ο Αντώνης Λιόσης στο 42') δεν εμπόδισε τον Πανηλειακόνα επικρατήσει 1-0 του Αστέρα Μαγούλας σε ένα παιχνίδι με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και κάρτες. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σημειώθηκε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Δημήτρη Χαλούλου.

Βόρειος όμιλος

H πρώτη αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Βατανιακόσε επίπεδο Football League ήταν μονόπλευρη, αφού οι γηπεδούχοι "καθάρισαν" από το πρώτο ημίχρονο. Υπό το βλέμμα 1.500 φιλάθλων ο Δημήτρης Πέλκας κέρδισε τις κόντρες στο 26ο λεπτό και με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 38' ο Χρήστος Αθανασιάδης με γυριστή κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0.
 
Η αφόρητη ζέστη εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου και τηςΔόξας να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, ωστόσο αυτό ουδόλως απασχόλησε τους 1.000 οπαδούς από τη στιγμή που ο προωθημένος Θανάσης Τέλλος σκόραρε με κεφαλιά στο 83ο λεπτό (έπειτα από σέντρα του Άκη Γεωργίου) και χάρισε τη νίκη στη θεσσαλική ομάδα με 1-0.
Το γρήγορο γκολ του Γιώργου Παρασκευαΐδη χάρισε στην Κέρκυρα την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια (1-0), αυτή τη φορά με θύμα τηνΝίκη Βόλου. Ο Αλέξανδρος Κόντος εκτέλεσε κόρνερ και ο έμπειρος αμυντικός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Με εξαίρεση κάποιες εμπνεύσεις του Σεμπάστιαν Ναγιάρ, το πρώτο ημίχρονο δεν επεφύλασσε άλλες συγκινήσεις, ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Αντόνιο Ανιέτε στο 50ό λεπτό, όμως, δεν δημιούργησαν άλλες κλασικές ευκαιρίες.
 
Ένα υπέροχο γυριστό και ένα τυχερό γκολ έχρισαν τον Ιβάν Ναστέφσκι πρωταγωνιστή της νίκης του Εθνικού Γαζώρου επί της Ζακύνθου με 3-0. Στο 22ο λεπτό ο 22χρονος Σκοπιανός έδωσε το προβάδισμα στη σερραϊκή ομάδα, ενώ στο 49ο η μπάλα κόντραρε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα του Γεννάδιου Ξενοδόχοφ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νταβόρ Σκέριαντς πέντε λεπτά πριν από το φινάλε.
Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη Football League πανηγύρισε οΑιγινιακός που θριάμβευσε 3-0 της Αναγέννησης στα Γιαννιτσά. Με τη συμπλήρωση 8 λεπτών παιχνιδιού ο Πρέντραγκ Σίκιμιτς με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ στο αντίστοιχο χρονικό σημείο του δευτέρου μέρους ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα γκολ και στο 83ο λεπτό έκανε την ασίστ στον Κυριάκο Κιβρακίδη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος
Αχαρναϊκός - Επισκοπή 0-1
(67' Δελήμπασης)
Γλυφάδα - Παναιγιάλειος 0-2
(30' Μπούνας, 70' Φλίγκος)
Ηρακλής Ψαχνών - Φωκικός 1-0
(20' Στουρνάρας)
Ολυμπιακός Βόλου - Καλλιθέα 1-1
(71' Καπετάνος - 90' Χαϊκάλης)
Πανηλειακός - Αστέρας Μαγούλας 1-0
(92' Χαλούλος)
Βύζας Μεγάρων - Φωστήρας 1-3
(44' Αρναρέλης - 23', 28' Παναγιωτόπουλος, 91' Κιμανί)
Παναχαϊκή - Χανιά (20:00)
Βόρειος όμιλος
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Αιγινιακός 0-3
(8', 55' Σίκιμιτς, 83' Κιβρακίδης)
Εθνικός Γαζώρου - Ζάκυνθος 3-0
(22', 49' Ναστέφσκι, 87' Σκέριαντς)
Απόλλων Καλαμαριάς - Βατανιακός 2-0
(26' Πέλκας, 38' Αθανασιάδης)
Τύρναβος - Δόξα Δράμας 1-0
(83' Τέλλος)
Κέρκυρα - Νίκη Βόλου 1-0
(8' Παρασκευαΐδης)
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου
Αναγέννηση Καρδίτσας - Καβάλα (18:00)

Στιγμές από τα γήπεδα της Football League

Ολυμπιακός Βόλου - Καλλιθέα 1-1
Γλυφάδα - Παναιγιάλειος 0-2
Αχαρναϊκός - Επισκοπή 0-1
Τύρναβος - Δόξα Δράμας 1-0
Εθνικός Γαζώρου - Ζάκυνθος 3-0
 
Αν. Γιαννιτσών
Αιγινιακός
Football League
0
3
-
90 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Σκόρερ: Σίκιμιτς (7΄, 56', Αιγινιακός), Κυβρακίδης (85', Αιγινιακός)
Απόλλων Κ.
Βατανιακός
Football League
2
0
-
90 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Σκόρερ: Πέλκας (25΄, Απόλλων Καλαμαριάς), Αθανασιάδης (38', Απόλλων Καλαμαριάς)
Εθνικός Γαζώρου
Ζάκυνθος
Football League
3
0
-
90 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Σκόρερ: Ναστέφσκι (21', 49', Εθνικός Γαζώρου), Σκέριαντς (88', Εθνικός Γαζώρου
Τύρναβος
Δόξα Δράμας
Football League
1
0
-
90 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Σκόρερ: Τέλλος (93', Τύρναβος)
Πανηλειακός
Ασ. Μαγούλας
Football League
1
0
-
90 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Σκόρερ: Χαλούλος (92', Πανηλειακός)
Γλυφάδα
Παναιγιάλειος
Football League
0
2
-
90 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Σκόρερ: Μπούνας (30', Παναιγιάλειος), Φλίγκος (69', Παναιγιάλειος)
Ολυμπιακός Βόλου
Καλλιθέα
Football League
1
1
-
90 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Σκόρερ: Καπετάνος (71', Ολυμπιακός Βόλου)-Χαϊκάλης (90', Καλλιθέα)
Βύζας Μ.
Φωστήρας
Football League
1
3
-
90 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Σκόρερ: Αρναρέλης (45', Βύζας Μεγάρων)-Παναγιωτόπουλος (24', 26', Φωστήρας), Κιμανί (90', Φωστήρας)
Αχαρναϊκός
Επισκοπή
Football League
0
1
-
90 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Σκόρερ: Δελήμπασης (66', Επισκοπή)
Ηρακλής Ψαχνών
Φωκικός
Football League
1
0
-
90 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Σκόρερ: Στουρνάρας (20', Ηρακλής Ψαχνών)
Κέρκυρα
Νίκη Βόλου
Football League
1
0
-
90 '
TΕΛ
HIGHLIGHTS ► Σκόρερ: Παρασκευαϊδης (8', Κέρκυρα)
Παναχαϊκή
Χανιά
Football League
0
0
-
20 '
A
HIGHLIGHTS ► 
 
πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...