Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα
Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες νεφώσεις
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Βορειοδυτικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Δυτικό Κορινθιακό μέτριοι 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Ν. Ευβοϊκό ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/359765/o-kairos-simera#ixzz2iEs4XX8f

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...