Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Νέο πακέτο μέτρων ανακοινώνει η Σερβία. Έπιασε δουλειά ο Στρος Καν… Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 3, 2013

 

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 3, 2013

9273762-flag-of-serbia-against-white-background-close-up
Νέο πακέτο μέτρων θα παρουσιάσει η κυβέρνηση της Σερβίας τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Εμ, τον Στρος Καν προσέλαβαν προ ολίγων εβδομάδων, σαν σύμβουλο της κυβέρνησης.

Προτεραιότητα στην ατζέντα του κυβερνητικού έργου έχουν η πάταξη της φοροδιαφυγής, η καταπολέμηση της παραοικονομίας, του λαθρεμπορίου και όσων πρακτικών πλήττουν την οικονομία, ανέφερε ο κ. Βούτσιτς, κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε σε διεθνή επιχειρηματική συνάντηση.

Όσον αφορά στα δημοσιονομικά μεγέθη, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Σερβίας τόνισε ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα θα πρέπει να μειωθεί κατά 2%, προσθέτοντας ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) αξιώνει την καθιέρωση εισφοράς αλληλεγγύης στους μισθούς του δημοσίου τομέα, για τον οποίο ζητεί (το ΔΝΤ) να συρρικνωθεί περαιτέρω, με πρόσθετες απολύσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...