Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ετήσιες Προβλέψεις


blank

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22/12-19/1

 

Έτος   2014    Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
 57
email
 
print
 
Σμίκρυνση
 
Μεγέθυνση

Οι προβλέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2014

Το 2014 είναι εδώ και σου χαρίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Ο κυβερνήτης σου Κρόνος θα βρίσκεται σχεδόν όλο το χρόνο στον Σκορπιό (στις 24 Δεκεμβρίου θα μετακινηθεί στον Τοξότη) και θα σου δίνει πολλαπλά στηρίγματα, για να κινηθείς όπως εσύ θέλεις. Η συγκεκριμένη θέση του μπορεί να σου χαρίσει μία σπάνια ευκαιρία να προβληθείς με σημαντικά αποτελέσματα, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σου χώρο.

Από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 16 Ιουλίου, που ο Δίας θα κινείται στον Καρκίνο, θα έχεις τη διάθεση αλλά και τις ευκαιρίες, να δραστηριοποιηθείς δυναμικά στον εργασιακό σου χώρο, στηριζόμενος αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις, και να σημειώσεις αξιόλογη πρόοδο, με πολλά οικονομικά οφέλη. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για ξεκινήματα, αρκεί να διακρίνεις τα προσωπικά σου συμφέροντα και να μην κινηθείς ευκαιριακά και επιπόλαια. Μπορείς τώρα να προβάλλεις τις ιδέες σου στους ανωτέρους και στους συνεργάτες σου και να γίνουν αποδεκτές ευκολότερα από ό,τι συνήθως. Μια συμφωνία επίσης, δεν είναι διόλου απίθανη. Διεκδίκησε αυτό που θέλεις και αν κινηθείς συνετά, θα έχεις μεγάλη άνοδο στην καριέρα σου.

Από το καλοκαίρι και μετά, που ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για τα ερωτικά σου ζητήματα, ιδίως το μήνα Αύγουστο, που θα σε βρει με αυξημένη διάθεση για να βγεις και να διασκεδάσεις, αλλά και για να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση. Η ψυχολογία σου θα είναι καλή και αυτό είναι άκρως γοητευτικό για το αντίθετο φύλο.

Ο Ουρανός στον Κριό για όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, προκειμένου να αναθερμάνεις τη σχέση σου και για να εξομαλύνεις τα όποια προβλήματα σου δημιούργησε το 2013. Όσο για τους αδέσμευτους, μπορείτε τώρα να βγείτε στο κυνήγι του δικού σας πρίγκιπα ή της δικής σας πριγκίπισσας, αφού η ακτινοβολία σας θα είναι αυξημένη. Τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν.

Το πεδίο που ενδεχομένως πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις μία τεταμένη ατμόσφαιρα αυτό το έτος (λόγω της παραμονής του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων) είναι αυτό της οικογένειας. Οι λεκτικές εντάσεις θα ηλεκτρίζουν έντονα την ατμόσφαιρα, ιδίως στις ημέρες κοντά στις Εκλείψεις (Ηλίου στις 29 Απριλίου και 23 Οκτωβρίου και Σελήνης στις 15 Απριλίου και 8 Οκτωβρίου) και γι’ αυτό να σκέφτεσαι περισσότερο και καλύτερα πριν μιλήσεις. Δεν είναι καιρός για ανακατατάξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2014 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το 2014 είναι ένας καλός χρόνος για εσένα, φίλε Αιγόκερε, για την αισθηματική σου ζωή. Τόσο το πρώτο εξάμηνο του έτους όσο και το δεύτερο (εκτός των περιόδων που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, δηλαδή από 7 Φεβρουαρίου μέχρι 1η Μαρτίου, από 8 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου και από 5 μέχρι 26 Οκτωβρίου), θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές και ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με την πορεία της σχέσης σας. Το τοπίο λοιπόν όχι μόνο ξεκαθαρίζει, αλλά είναι σίγουρο ότι θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα έχεις πολλές ευκαιρίες να απολαύσεις την θετική πορεία της σχέσης σου και να διακρίνεις και την προοπτική της επισημοποίησης.

Ο Πλούτωνας που θα βρίσκεται όλη τη χρονιά στο ζώδιό σου σε ευνοεί, αν τελικά αποφασίσεις να προχωρήσεις μέσα σε αυτό το διάστημα σε έναν γάμο. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να πάρεις την μεγάλη απόφαση. Επίσης, για τους ήδη δεσμευμένους, είναι πολύ πιθανό το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στον Καρκίνο, μέχρι τις 16 Ιουλίου, να σφραγίσουν τον έρωτα τους με τον ερχομό ενός παιδιού.

Όσο για τους ελεύθερους, είναι σίγουρο πως αυτόν τον χρόνο υπάρχει και για εσάς σημαντική εύνοια. Το πλανητικό σκηνικό δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Να ξέρετε πως αν κυνηγήσετε την τύχη σας, αυτή σίγουρα δεν θα σας γυρίσει την πλάτη. Για μια προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788. Για να μάθεις όλα όσα αφορούν το ζώδιο σου, κάνε κλικ στο Ζώδια. Για να δεις τις ετήσιες προβλέψεις για κάποιο άλλο ζώδιο, δες τα Ζώδια 2014.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Αν είσαι Αιγόκερως, το 2014 θα έχεις ισχυρή διάθεση να προβληθείς μέσω των ικανοτήτων σου και χάρη σε αυτές να κερδίσεις την αναγνώριση και τον σεβασμό των γύρω σου. Για το πρώτο εξάμηνο του έτους, που ο Άρης θα κινείται στον Ζυγό, και ιδιαίτερα την περίοδο που θα εκτελεί ανάδρομη πορεία (από 2 Μαρτίου μέχρι 20 Μαΐου), αυτό που θα πρέπει να προσέξεις και να έχεις στο νου σου είναι ότι ο σεβασμός δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται! Έτσι, θα πρέπει να φροντίσεις ώστε η προσωπικότητά σου να προβάλλεται μεν, αλλά όχι με κυριαρχικό τρόπο, που μάλλον αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα μπορεί να σου φέρει. Φυσικά, εννοείται ότι δε θα αφήσεις αναπάντητες τις προκλήσεις, χάρη στο δυναμισμό που θα σε διακρίνει, αλλά και αυτό μπορεί να σου φέρει προβλήματα, αν δεν φερθείς με την προσήκουσα συμπεριφορά.

Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, που ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, η ομαδική εργασία με συναδέλφους και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα φαίνεται πως σε ευνοεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ίσως αυτό το διάστημα μπορεί να θελήσεις να κάνεις θεαματικές αλλαγές, που θα καταπλήξουν τους συναδέλφους και τον επαγγελματικό σου περίγυρο γενικότερα. Καλά θα κάνεις όμως να κρατήσεις τις ισορροπίες και να κινείσαι σε χαμηλούς τόνους, προσέχοντας τυχόν ζηλοφθονία κάποιων συνεργατών σου, που θα ενοχληθούν από την δυναμική προώθηση των επαγγελματικών σου. Εστίασε στους στόχους σου και μην αφήνεις χώρο για αμφιβολίες και αδυναμίες λόγω τρίτων.

Από τις 24 Δεκεμβρίου και μετά, η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Κρόνου στον Τοξότη, θα διευκολύνει αισθητά την προβολή και τα έργα σου. Νομικές εκκρεμότητες και ρυθμίσεις φαίνεται πως ήρθε η ώρα να βρουν τη λύση και το δρόμο τους.

Στα οικονομικά σου, με ισορροπημένες και λογικές κινήσεις θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς σου με ευνοϊκούς διακανονισμούς. Η επιρροή του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργεί ένα κλίμα ουτοπίας, που ίσως σε μπερδέψει κάποιες φορές και ριψοκινδυνέψεις άσκοπα τα χρήματά σου. Περιόρισε έξοδα και περιττές δαπάνες τη χρονιά αυτή, διότι έφτασε η ώρα να προσπαθήσεις με επιτυχία να διορθώσεις ό,τι δεν πήγε καλά τα προηγούμενα χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...