Δεν έχει καμία τύχη πλέον ο Ολάντ με την συντηρητική Μέρκελ.
Οι έρωτες του Γάλλου Προέδρου απειλούν να τον εξαφανίσουν από την ευρωπαική πολιτική σκακιέρα, δίνοντας την ευκαιρία στον Τσίπρα να διεκδικήσει τον ρόλο του αντιπάλου δέους της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Ευρώπη και τα μυαλά στα κάγκελα.
Κάθε μέρα που περνάει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει στροφές λαικισμού στον ξέφρενο καλπασμό του προς την εξουσία με τον Σαμαρά να παρακολουθεί αδύναμος την επέλαση του αντιπάλου του στον οποίο θα δώσουν τρελή αυτοδυναμία τα νέα μέτρα της εφορίας και τα πρόστιμα του Χάρη Θεοχάρη.
Ο τελευταίος με τα απάνθρωπα πρόστιμα αποτελειώνει τον Σαμαρά και φυσικά θα φάει το κεφάλι του όταν οι ορδές του ΣΥΡΙΖΑ μπουκάρουν στο γραφείο του.
Ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί με φορολογία 75% για τις 40000 εισόδημα είναι τόση η απόγνωση του κόσμου από τον σαδισμό των φορολογικών μέτρων κατά των αδυνάμων (οι celebrities της λίστας Λαγκάρντ ξύνουν τ΄αρχίδια τους καθώς περιμένουν τους βουκόλους αγροφύλακες του μπάρμπα Στασινόπουλου να τους κάνει έλεγχο).
Οι αποκρατικοποιήσεις έχουν κολλήσει, οι μεταρρυθμίσεις είναι ανύπαρκτες και η χώρα το απόλυτο πειραματόζωο στα χέρια τρελών επιστημόνων.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμύ "κατηγορώ" εναντίον της γερμανίδας Καγκελαρίου και του έλληνα Πρωθυπουργού, εγκαλώντας grosso modo την A. Merkel για συρρίκνωση της Δημοκρατίας και τον Αντώνη Σαμαρά για χειροκροτητή και θεατή των πολιτικών της.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στην Ολλανδία συμμετέχοντας σε εκδήλωση του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ολλανδίας (SP) με θέμα " Δημοκρατία, Οικονομία και Κοινωνία" αποφάνθηκε πως Η Δημοκρατία στην Ευρώπη υποχωρεί εξαιτίας των πολιτικών του νεοφιλελευθερισμού.

"Η κρίση στην Ευρώπη συνεχίζεται. Όσο περισσότερο διαρκεί τόσο περισσότερο αποσταθεροποιεί τη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης" σημείωσε επ αυτού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιώντας την γερμανίδα καγκελάριο για την οποία δήλωσε:

"Η καγκελάριος Μέρκελ μαζί με τη νεοφιλελεύθερη ελίτ των τεχνοκρατών των Βρυξελλών,  αντιμετωπίζουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, σαν οικονομικές στρεβλώσεις και την εθνική κυριαρχία ως μια ενόχληση. Γι ΄αυτό αναγκάζουν την Ευρώπη να φορέσει το ζουρλομανδύα της λιτότητας".
Αυτά υποστηρίζει εκτός Ελλάδας ο Αλέξης την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα κάνει βαρύγδουπες μετεγγραφές τύπου Φωτόπουλου και Ρίζου Ρίζου- από τα διαμάντια του πράσινου συνδικαλισμού.
Κι ενώ επί τρία χρόνια ο ανεγκέφαλος λαός χτυπιέται αλύπητα οι "σεσημασμένοι" μεγαλοεπιχειρηματίες της διαπλοκής ζουν και βασιλεύουν κι αν χρειασθεί στα δύσκολα κάποιος κλινικάρχης θα τους δώσει ένα χαρτί που θα λέει ότι βρίσκονται με το ένα πόδι στο λάκο και η φυλακή θα βλάψει περαιτέρω την υγεία τους.
Φυσικά οι πιο πολλοί δεν χρειάζεται να μπουν στην συγκεκριμένη διαδικασία μια και διαθέτουν τους κατάλληλους δικηγόρους-εκλεκτά μέλη της παράγκας...



 


Πηγή:www.capital.gr