Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

"Αν εκλεγώ δήμαρχος, θα παραιτηθώ από βουλευτής"

 

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ξεκαθάρισε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ότι αν εκλεγεί στον δημαρχιακό θώκο θα παραιτηθεί από βουλευτής.

"Προφανώς αν εκλεγώ παρ' ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο προφανώς θα παραιτηθώ. Τώρα μου λέτε για ρίσκο. Το ρίσκο δεν είναι μόνο η θέση, το ρίσκο είναι κυρίως το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα αυτό σημαδεύει την πολιτική σου πορεία. Κι αυτό το ρίσκο εγώ το παίρνω στην πιο δύσκολη αναμέτρηση".

    
ΑΝ ΕΚΛΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ από realmedialive

Όπως είπε, στόχος είναι να αλλάξει την καθημερινότητα του πολίτη και δεσμεύτηκε ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική αν δεν αντεπεξέλθει επιτυχώς στα καθήκοντα του δημάρχου:

"Έχουμε βασικές προτεραιότητες που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη. Θέλουμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά του. Εμείς δεν έχουμε μεγαλεπήβολα οράματα και αν θέλετε σχέδια που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να υλοποιηθούν ποτέ, ούτε υπάρχει το αντίστοιχο κόστος για την υλοποίησή τους.

Εμείς θα έχουμε ρεαλιστικές προτάσεις, εφαρμόσιμες, θα τις κοστολογήσουμε, θα καταθέσουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτών των προτάσεων, θα πούμε τι θα γίνει τον πρώτο, τον δεύτερο, τον τρίτο χρόνο κι εγώ δεσμεύομαι ότι ελέγχομαι χρόνο με τον χρόνο, αν δεν τα καταφέρω, εγώ θα παραιτηθώ και θα εγκαταλείψω πλήρως την πολιτική.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έστρεψε εμμέσως τα "βέλη" του στον συνυποψήφιο και νυν δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα προβλήματα καθαριότητας που αντιμετωπίζει η πόλη. Μάλιστα, κατέθεσε την προσωπική του εμπειρία.

"Βλέπω τα σκουπίδια μπροστά στην πόρτα μου, βλέπω αν θέλετε από τον Λυκαβηττό και κάτω τις σκάλες γεμάτες απορρίμματα κι αυτές τις σκάλες καλώς ή κακώς τις διασχίζουν δυστυχώς πάρα πολλοί περαστικοί, πάρα πολλοί επισκέπτες, κατεβαίνουν από τον Λυκαβηττό και βλέπουν θερμοσίφωνες εγκαταλελειμμένους, στρώματα.

Έχω πάρει ο ίδιος τηλέφωνο πολλές φορές τη δημοτική υπηρεσία για να έρθει να μαζέψει τα σκουπίδια και ουδέποτε έχει ανταποκριθεί. Έχω πάρει εγώ ο ίδιος πάρα πολλές φορές για να βάλουν φως, είναι σπασμένοι οι γλόμποι και αυτοί δεν έχουν αλλαχθεί για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτά τα προβλήματα είναι τα μικρά αλλά σημαντικά προβλήματα που έχουν βυθίσει την πόλη μας στα σκουπίδια, στη βρώμα και στο σκοτάδι".

    
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ VIDEO 1 από realmedialive 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...