Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΧΑΜΟΣ στο διαδίκτυο... Οι δανειολήπτες, πήραν χαμπάρι ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ με το τραπεζικό κίνημα της Υπέρβασης και τον Νικήτα Κακλαμάνη, και γίνεται της.... ΠΟΠΗΣ!

 



   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ. 

Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ 


Γράφει η Πόπη Σουφλή 

 Επιτέλους, καιρός ήταν... αυτό που μήνες έγραφαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ότι πρόκειται για μια παρέα που δεν κινείται με  καθαρούς σκοπούς, τώρα, επιβεβαιώνονται.

Σύμπραξη με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, εκαναν τα .... κοπέλλούδια της Υπέρβασης, (αυτά που λένε πως θα σώσουν τους δανειολήπτες από τα κόκκινα δάνεια!!!!!!!!!!!)...

Έλα όμως που ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και ήδη άρχισαν οι πρώτες φωνές αμφισβήτησης... σε σημείο που να γίνεται της .... Πόπης (αυτή τη φορά, για μένα πρόκειται, γιατί τους ξεβράκωσα μήνες πριν για τους πραγματικούς σκοπούς τους....)

Στην παρέα των 
υποστηρικτών του Νικήτα Κακλαμάνη, ο πρόεδρος του κόμματος της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ Χρήστος Ζώης και ο Βύρων Πολύδωρας...

Να μην ξεχνάμε και τον... πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ και βιβλιοπώλη, τον Κυριάκο Βελόπουλο.



Όλα τα μνημονιακά πολιτικά καθάρματα που ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, και την ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, σήμερα υπόσχονται πως ...ΘΑ.... ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή, αυτοί  που με την ψήφο τους, έβαψαν με αίμα τα χέρια τους, με τις 5.000 αυτοκτονίες και όχι μόνο, σήμερα, εμφανίζονται ως.... σωτήρες!!!!!!!!!! 

Μα πόσο αφελής μπορεί να είναι ο κόσμος;;;;;;;;

Μάλλον λίγοι είναι οι αφελείς... αυτοί που κατάλαβαν τι παίζει και άρχισαν το κράξιμο... στην παρέα του Κυριάκου Τόμπρα, του Γιώργου Σαρρή και όχι μόνο...

Δείτε για τι κράξιμο μιλάμε... και έπεται τεράστια συνέχεια από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ... είμαστε ακόμα στην αρχή....

Τέτοιο κράξιμο, που οι διαχειριστές του face book  της υπέρβασης, σβήνουν τα σχόλια που τους εκθέτουν..

Για τόση ... "δημοκρατία" και διαφάνεια, μιλάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Όλο το υλικό για τον ρόλο της τραπεζικής υπέρβασης, θα το βρείτε στο αρχείο της θεματολογίας του attikanea, με τίτλο "ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ"




·  
Kate Nom Κε Δημήτρη Τόμπρα οποιαδήποτε σχεςη της υπέρβασης με άτομα οπως ο Κακλαμάνης που υποστηρίζονται Απο κομματικούς μηχανισμούς νεας δημοκρατίας/ ΠΑΣΟΚ που ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ -ως υπάλληλοι των τραπεζιτών τους δανειολήπτες στην σημερινή καταςταςη με προβληματίζει σοβαρά για τα κίνητρα του κινηματος σας, αν και μελος του.. Μηπως μπορείτε να μας πείτε τι ανταλλάγματα σας υποσχέθηκε ο κος Κακλαμάνης ;; Μηπως δούμε εσάς η τον κο Κυριακο Τόμπρα σε καμμια καίρια δημοτική θεςη μετα τις εκλογές ;; Η κάποιο απο τα ιδρυτικά σας μελη μεσα στιν δήμο να παίρνει ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΕΣ ;;;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...