Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

"Στο ημίχρονο πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε"

 

Ενδεικτική της πίστης που είχαν οι Έλληνες διεθνείς για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κολομβία ήταν ότι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου πίστευαν ότι θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Τάδε έφη Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι η Εθνική μπορεί να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.
Επώνυμα Παπούτσια -80%
Γίνετε τώρα μέλη του brandsGalaxy και αποκτήστε προσφορές έως -80%!
brandsgalaxy.gr
Αυξήστε το Ύψος σας 5 εκ.
Με τα νέα Πατάκια i-UP. Διακριτικά & Άνετα. Για Άνδρες και Γυναίκες
www.geta.gr
"Δεν μπορώ να το πιστέψω. Το σκορ ήταν πλασματικό, είχαμε και την ευκαιρία του Φάνη (σ.σ. Γκέκα) σε κενή εστία... Προσωπική μου άποψη; Η εικόνα του ματς δεν ήταν για 3-0", είπε αρχικά ο Βασίλης Τοροσίδης στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης.
Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι η Εθνική μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα στη συνέχεια της διοργάνωσης, ο άσος της Ρόμα απάντησε: "Ε, βέβαια. Σήμερα παίξαμε καλά. Μέχρι το 70' τουλάχιστον η κατοχή ήταν υπέρ μας και, μάλιστα, απέναντι σε μία ομάδα όπως η Κολομβία που όλοι γνωρίζουμε πόσο καλή είναι από τη μέση και μπροστά. Δεν ήταν ότι μείναμε από δυνάμεις. Δεν είχαμε ψυχολογία κάτι που φάνηκε κι από την ευκαιρία του Φάνη".
Κονέ: "Θα το γυρνούσαμε"
Ο Παναγιώτης Κονέ τόνισε: "Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κατά τ' άλλα δημιουργήσαμε φάσεις και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αν η μπάλα μας έκανε τη χάρη στη φάση του Φάνη, θα το γυρνούσαμε. Μπήκαμε για να κερδίσουμε και να δημιουργήσουμε. Παίξαμε ποδόσφαιρο με μυαλό και δημιουργικότητα, αλλά μας κόστισαν κάποιες αδράνειες".
Καρνέζης: "Βαρύ το 3-0"
Ο Ορέστης Καρνέζης επεσήμανε: "Δεν αξίζαμε αυτήν την κατάληξη. Ολιγωρήσαμε, δεχθήκαμε εύκολα γκολ και σε τέτοιο επίπεδο η παραμικρή λεπτομέρεια κοστίζει. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, κάναμε κάποιες τελικές, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρά το 3-0 που είναι βαρύ, δεν νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν για τρία γκολ. Είχαμε και το δοκάρι σε μία φάση πολύ κρίσιμη, όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οπωσδήποτε είναι μεγάλη επιτυχία ότι βρισκόμαστε εδώ, ωστόσο τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Ιαπωνία".
Παπασταθόπουλος: "Όπως στην πρεμιέρα του Euro"
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τέλος, δήλωσε: "Σήμερα τα είχαμε όλα συγκριτικά με άλλες φορές. Εμείς δημιουργήσαμε 5-6 ευκαιρίες για γκολ κι εκείνοι 2-3. Όταν σκοράρουν στα πρώτα λεπτά και μετά χάνουμε δύο κλασικές ευκαιρίες είναι δύσκολο. Είχαμε πολύ μεγαλύτερη κατοχή από την Κολομβία, πολύ πιο κλασικές ευκαιρίες, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι καμιά φορά. Πάντα υπάρχει ευθύνη, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε. Θεωρώ, πάντως, ότι η ατυχία έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο όπως και στην πρεμιέρα του Euro".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...