Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πάει για άλλες δύο μεταγραφές άμεσα

 

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αφήνουν να εννοηθεί πως πολύ σύντομα θα υπάρχει και συνέχεια στις μεταγραφές μετά τη συμφωνία με Μακ και Περέιρα. Στην Τενερίφη τελικά ο Χακόμπο. Γιατί είναι στεναχωρημένος ο Σπυρόπουλος.
Finance Certificates, UK
Learn Finance in Central London. Study with Experts. Apply today!
www.lsbf.org.uk/Learn-Finance
Γυναικεία Sexy Εσώρουχα
Ποιοτική κατασκευή-Ποικιλία σχεδίων Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!
www.mariveta.com/sexy-eswroyxa
Ο Ζήσης Βρύζας έχει συνεχείς επαφές με τον Άγγελο Αναστασιάδη με αποτέλεσμα  οι ρυθμοί στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ να έχουν ανέβει. Πρόεδρος και προπονητής έχουν καταλήξει στους παίκτες που θέλουν και ο Ιβάν Σαββίδης αρχίζει να εγκρίνει τις κινήσεις που ήδη άρχισαν με Περέιρα και Μακ.
Θα συνεχιστούν, μάλιστα, και τις επόμενες μέρες, καθώς στον "Δικέφαλο" ευελπιστούν να κλείσουν δύο ακομη περιπτώσεις, ενός στόπερ και ενός χαφ (η ιδανική περίπτωση θα είναι ο Φορτούνης).

Σπυρόπουλος: "Ουδέποτε συζητήσαμε να φύγω από τον ΠΑΟΚ"

Ο Νίκος Σπυρόπουλος μετά τη μικροεπέμβαση στο δάχτυλο και μερικές μέρες ατομικού προγράμματος επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν είναι στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση. Ο λόγος; Τα δημοσιεύματα που του χρεώνουν την αποχώρηση του Λίνο από τον ΠΑΟΚ. Γράφτηκε με πιο απλά λόγια πώς από τη στιγμή που Σπυρόπουλος δεν ήθελε να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ δεν προχώρησε σε συνεργασία με τον Βραζιλιάνο. Αυτό που λέει με παράπονο ο παίκτης είναι πώς ουδέποτε κλήθηκε από την ΠΑΕ για να συζητήσουν για λύση συμβολαίου, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης έδειξε από την αρχή ότι τον υπολογίζει.

Τενερίφη αντί Χιμπέρνιαν τελικά για Χακόμπο

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως ο Σανθ Χακόμπο δεν θα πάει τελικά στη Χιμπέρνιαν, αλλά θα καταλήξει στην Τενερίφη που έκανε χθες το μεσημέρι νέα βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του.
Την Τετάρτη έδινε 20.000 ευρώ περισσότερα από την σκωτσέζικη ομάδα αλλά το ποσό ανέβηκε και η ΠΑΕ μετά από συνομιλία με Ισπανό τερματοφύλακα αποφάσισε να τον στείλει στην πατρίδα του. Ουσιαστικά, για το δανεισμό του απομένει μόνο το τυπικό  κομμάτι. Υπενθυμίζουμε πώς για τον Λόπεθ ήδη υπάρχει συμφωνία να πάει στην Κόρδοβα, που ίσως ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...