Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Βίκυ Μοσχολιού: «Έσβησε» σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια!


 

Βίκυ Μοσχολιού: «Έσβησε» σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια!


Ζωή σαν παραμύθι!
Μία μεγάλη λαϊκή φωνή που τραγούδησε για τις χαρές και τις λύπες τις ανθρώπινης ζωής, μία γυναίκα του ελληνικού πενταγράμμου την αγνή εποχή των 1960-80, η Βίκυ Μοσχολιού, έφυγε σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια από τη ζωή χάνοντας την μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 62 ετών.
MOSXOLIOU3
Το 1967 η Βίκυ Μοσχολιού μαζί με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση τραγούδησε σε εκδήλωση της ΥΕΝΕΔ τον ύμνο της 21ης Απριλίου με τίτλο «Μέσα στ’ Απρίλη τη γιορτή», ενώ την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τον διάσημο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μίμη Δομάζο, με τον οποίο απέκτησαν μαζί δύο κόρες.
viki8
Μεγάλες της επιτυχίες ήταν τα τραγούδια: «Πάει, πάει», «Αλήτη», «Πού πας χωρίς αγάπη», «Ναύτης βγήκε στη στεριά», «Τα δειλινά», «Οι μετανάστες» και «Άνθρωποι μονάχοι». Δύο επιτυχίες της, μάλιστα, ονοματοδότησαν νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, τα «Δειλινά» και τα «Ξημερώματα».
viki5
Η Βίκυ Μοσχολιού ήταν μία από τις πρώτες ελληνίδες που τραγούδησαν στις μπουάτ της εποχής, ενώ η δισκογραφία της χαρακτηρίζεται πλούσια με 58 δίσκους είτε προσωπικούς, είτε συμμετέχοντας σε αυτούς, ενώ τρεις δίσκοι κυκλοφόρησαν μετά τον θάνατο της γνωστής τραγουδίστριας.
gggg
Ανήκει στο παλμαρέ των μεγάλων ελληνίδων τραγουδιστριών μίας χρυσής εποχής και  έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια, ικανή ακόμα να μας ψυχαγωγήσει και να μας ταξιδέψει, όμως η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη.
1599b53bac56a9901762057cb65df35f L
Η τραγουδίστρια ρίχτηκε στην πιο δύσκολη μάχη αυτή με τον θάνατο δύο χρόνια πριν την χάσει. Παρόλα αυτά όμως δεν είχε πτοηθεί και εμφανιζόταν σε συγκεκριμένες εποχές για να δώσει στον κόσμο αυτό που ζητούσε. Η είδηση του θανάτου της συγκίνησε ιδιαίτερα την κοινή γνώμη η οποία έσπευσε τότε να της αποδώσει τον ύστατο χαιρετισμό.
viki3 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...