Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ: Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ!..

30/7/14

 


Μπορεί από τον Απρίλιο να είναι μόνο φήμη, αλλά μετά από τις τελευταίες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μάλλον δεν χρειάζεται να γίνει επιβεβαίωση της φήμης από καμία από τις δύο πλευρές.
Ο λόγος για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, η οποία έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.
Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello να περπατάει πιασμένο χεράκι - χεράκι στα σοκάκια της Αντίπαρου, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και τρυφεροί μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας δημόσια αγκαλιές και φιλιά.









Οι φήμες για το νέο ειδύλλιο είχαν ξεκινήσει από την άνοιξη όταν Αλεξία Μπακογιάννη και Ανδρέας Παπαδόπουλος πραγματοποίησαν νυχτερινή έξοδο, ενώ δίπλα τους ήταν ασυνόδευτη η Σία Κοσιώνη και αντίκρυ, στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Εγραφε τότε το «Πρώτο Θέμα»: «Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν οι Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου, τόσο κατά μόνας όσο και ως ντουέτο, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για τη δημιουργία ή τη σύσφιγξη σχέσεων στο ακροατήριο: λίγη νοσταλγία, λίγη μελαγχολία και συγκίνηση, αλλά και μπόλικη ανάταση θα μπορούσαν να κάνουν ακόμη και την κουμπωμένη ως τον λαιμό Σία Κοσιώνη να χαλαρώσει. Το ότι ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε να καθίσει απέναντι και όχι δίπλα της ήταν και αυτό ένα μήνυμα προς τους καλοθελητές των πολιτικών κύκλων, που τον τελευταίο καιρό ψιθυρίζουν όλο και πιο συχνά ότι η συμπάθειά του προς την παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ αυξάνεται. Η Κοσιώνη από την πλευρά της φαίνεται να αντιμετωπίζει τις κοσμικότητες με επιφυλάξεις και μια ορισμένη δειλία, αφού είναι κάπως αμήχανη με την αναγνωρισιμότητά της. Ωστόσο, δεν παύει να είναι μια διαζευγμένη, νέα και ελκυστική γυναίκα που θεωρείται -τηλεοπτικά τουλάχιστον- περιζήτητη. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, δε, ουσιαστικά είναι ελεύθερος μετά τις περιπέτειες που αντιμετώπισε στον ιδιωτικό του βίο και άρα διαθέσιμος για έναν νέο δεσμό. Η κοινή τους βραδινή εμφάνιση και η προσοχή με την οποία απέφυγαν οποιαδήποτε επιλήψιμη οικειότητα μεταξύ τους, περνώντας τη βραδιά απλώς ως δύο γνωστοί που βρέθηκαν κατά σύμπτωση στο ίδιο τραπέζι, δεν αφήνουν περιθώρια για επιβεβαίωση κάποιου φλερτ. Εάν υπάρχει κάτι τέτοιο, τότε Μπακογιάννης και Κοσιώνη βρίσκονται στην αντίθετη φάση απ’ ό,τι η Αλεξία με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Δηλαδή, έχουν περισσότερα να κρύψουν απ’ όση να επιδείξουν. Ή μήπως όχι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...