Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κούρτη

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κούρτη

IMG 20140915 1048592
Το ύστατο αντίο Γιάννη Κούρτη που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατο νόσο είπαν σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.
Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με τη σημαία του Ατρόμητου καθώς ο εκλιπών διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας μας επί τριετία στη δεκαετία του ’90 όταν αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική.
Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν το μέλος της διοικητικού συμβουλίου Βασίλης Καρακατσάνης, ο σκάουτ Τόλης Αποστόλου εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο υπεύθυνος τύπου Παύλος Κατώνης.
Παρεβρέθηκαν επίσης ο παλιός πρόεδρος Ανδρέας Κουλόπουλος, οι παράγοντες των διοικήσεων Κούρτη, Γρηγόρης Γεωργακόπουλος, Κώστας Αμερικάνος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Μπάμπης Τσαγκαράκης, οι παλιοί παράγοντες Δημήτρης Ελευθερίου, Νίκος Σοφιανόπουλος, εκ μέρους των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ο Καίσαρας Τσιριμιάγκος και ο φροντιστής της ομάδας Κ20 του Ατρόμητου Βασίλης Κεχαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...