Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: Πλημμύρισαν το νεκροταφείο και το γήπεδο της πόλης! 07/10/201421:02

 

Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: Πλημμύρισαν το νεκροταφείο και το γήπεδο της πόλης!
ΕκτύπωσηΑποστολήΜέγεθος κειμένου  

Προβλήματα από τις καταρρακτώδεις βροχές σε Μεσολόγγι, Εύβοια και Πελοπόννησο

Απίστευτη ήταν η εικόνα που αντίκρυσαν την Τρίτη οι κάτοικοι του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας όταν σταμάτησε η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή.



Βάρκες είχαν βουλιάξει, χώματα βρίσκονταν παντού στο οδόστρωμα, ενώ οι δρόμοι είχαν πλημμυρίσει.



Το πραγματικό σοκ όμως ήταν όταν είδαν πως ακόμα και το νεκροταφείο της πόλης είχε βυθιστεί κυριολεκτικά στο νερό της καταρρακτώδους βροχής, ενώ το γήπεδο της πόλης, ήταν πλέον μια... λίμνη!





Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμο και στο Μεσολόγγι, καθώς από τη βροχή το πρωί της Τρίτης πλημμύρισε σε πολλά σημεία το οδικό δίκτυο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων σε σπίτια αποθήκες όχι μόνο στο Μεσολόγγι, αλλά και στο Αιτωλικό, ενώ ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ.Καραπάνος κατέθεσε αίτημα για να κηρυχθεί ο δήμος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.





Παρόμοια η κατάσταση και στην Χαλκίδα, καθώς η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε πολλά προβλήματα. Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ καταστήματα και σπίτια πλημμύρισαν.



Το απόγευμα, οι καταρρακτώδεις βροχές έπληξαν την Πελοπόννησο. Σύντομες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν σε Μεσσήνη και Καλαμάτα, ενώ το οδόστρωμα από την περιοχή της Τριφυλίας στη δυτική Μεσσηνία, ως τη Σπάρτη και την Αργολίδα είχε πλημμυρίσει.

Βροχή έπεσε και στην Αττική, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα, πέρα από τα κυκλοφοριακά, καθώς για ακόμα μία φορά, η κίνηση στους δρόμους ήταν αυξημένης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...