Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΕΖΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΤΤΑΒΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.20 ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΑΠΟ 2 ΑΓΝΩΣΤΟYΣ.ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΒΙΝΤΕΟ

 

Posted by nektaritsa στο Οκτωβρίου 22, 2014

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Διπλή ή και τριπλή επίθεση σε δυό διαφορετικά σημεία της Οττάβα.Τουλάχιστον 20 πυροβολισμοί εντός του καναδέζικου κοινοβουλίου στην Οττάβα από 2 άγνωστους εισβολείς κουκουλοφόρους δύο 24 ωρα μετά την τρομοκρατική επίθεση εξισλαμισμένου καναδού κατά 2 στρατιωτικών στο Κεμπέκ.20141022-100303-aΠολλοί αστυνομικοί της GRC επιχειρούν από τις 9h30 σήμερα το πρωί τοπική ώρα στο Κοινοβούλιο της Ottawa στον Καναδά.Ένα σερί πυροβολισμών έπεσαν τόσο στο Μνημείο του πολέμου όσο και εντός του Κοινοβουλίου.


Υπάρχει ένας στρατιώτης τραυματίας την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά του Μνημείου του Πολέμου στο κέντρο της πόλης.Διακομίστηκε στο νοσοκομείο σύμφωνα με το TVA.Κάποιε πληροφορίες φέρουν το δράστη ως νεκρό. Ένας οπερατέρ του TVA ο Pierre Parent μεταφέρει ότι άκουσε δεκάδες πυροβολισμούς και ότι δέχθηκε κομμάτια από πέτρες.Ο ύποπτος εξουδετερώθηκε.Ο δράστης είχε καλυμμένο το πρόσωπο και μακριά μάυρα μαλλιά σύμφωνα με τον Scott Walsh έναν οικοδόμο που εργαζόταν στο λόφο του Κοινοβουλίου.

Parliament on lockdown after shooting«Πέρασε στα 5 βήματα από εμένα με ένα όπλο με διπλή μπούκα.Πέρασε δίπλα και από μια γυναίκα με ένα παιδί. Με το όπλο προτεταμένο επίταξε ένα αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στο πίσω μέρος του Κοινοβουλίου. Δεν τον ξαναείδα έπειτα» διαβεβαίωσε ο ίδιος μάρτυρας που πιθανολογεί ότι πρόκειται για συνομωσία. Μια περιμετρική ζώνη ασφαλείας διαμορφώθηκε γύρω από το Κοινοβούλιο.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί και έχουν λάβει θέση στο Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα μ΄ένα μάρτυρα που είναι εργαζόμενος σε ρεστοράν του Κοινοβουλίου ένας άνδρας εισέβαλε στο κτίριο με μια καραμπίνα και τράβηξε τουλάχιστον μια φορά. «Όλα αυτά έγιναν αστραπιαία», τόνισε ο Alain Merisier.

Οι βουλευτές ήταν στο κτίριο.

«Ακούσαμε πυροβολισμούς προερχόμενους από το κάτω και δυτικό μέρος του κτιρίου» επιβεβαίωσε ο Maurice Vallacott συντηρητικός βουλευτής του Saskatoon-Wanuskewin που βρισκόταν κοντά στην πύλη εισόδου. Εγκατέλειψε άμεσα το Κοινοβούλιο. Σύσωμο το Κοινοβουλίο μαζί και ο πρωθυπουργός Stephen Harper εκκένωσαν το κτίριο συνοδεία της αστυνομίας.( tvanouvelles.ca France 24)

dimpenews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...