Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Σεμινάρια υποταγής και εκπαίδευσης χαρισματικών μουσουλμάνων σε πολυτελές ξενοδοχείο

 

Posted by spitha80 στο Οκτωβρίου 3, 2014

μουσουλμανοιΣεμινάρια υποταγής και εκπαίδευσης πνευματικής παρέχεται σε πολυτελές ξενοδοχείο με οθωμανικό άρωμα σε χαρισματικούς μουσουλμάνους.

Η εκπαίδευση αυτή δίδεται μόνο σε αδελφούς του Ισλάμ, νεαρούς και μορφωμένους οι οποίοι θα είναι οι αυριανοί κήρυκες της μουσουλμανικής φιλοσοφίας αλλά και οι εκτελεστές της επιθυμίας του Αλλάχ.

Ο στόχος του σεμιναρίου υποταγής είναι να δημιουργήσει μία ελίτ του πνεύματος που θα ισχυροποιηθεί και θα μπορεί να ενδυναμώνει συγκεκριμένες ομάδες που θα επιλέγονται για να εκπροσωπούν την πίστη τους αναπάσα στιγμή.

Στο πολυτελές ξενοδοχείο που βοηθάει πολύ με την οθωμανική του ατμόσφαιρά, υπάρχει ειδικός χώρος για τα συγκεκριμένα σεμινάρια. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της εκπαίδευσης οι ομάδες διαμένουν στις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου κι απολαμβάνουν όλες τις παροχές . Τα έξοδα των εκπαιδεύσεων και της διαμονής είναι χορηγία μουσουλμανικών οργανισμών που φροντίζουν για την διατήρηση της ιδέας αυτής.

Πάντα δηλώνουν υποταγή στο θέλημα του Αλλάχ ενώ διαβάζουν την σαχάντα που αποτελεί το μουσουλμανικό σύμβολο της πίστης το οποίο λέει ότι δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός από τον Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του.

Στην συγκεκριμένη μάλιστα εκπαίδευση οι πιο σκληροπυρηνικοί από τους νεαρούς επιλέγονται για παραπέρα εκπαίδευση. Αφού πάρουν το χρίσμα και ολοκληρώσουν την πνευματική εκπαίδευση μετά ακολουθούν τον δρόμο της στρατιωτικής τους κατάρτισης μέσα σε άλλα κέντρα που τους ανακοινώνονται πάντα στην πορεία της εκπαίδευσης.

Κάποιοι από τους νεαρούς πάντως που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον και την επιθυμία και αφού επιλεγούν από τα κεφάλια του σεμιναρίου στέλνονται να υπηρετήσουν το στόχο τους μέσα σε πανεπιστημιακές κοινότητες και σε θέσεις κλειδιά με έναν τρόπο που μόνο οι εκπαιδευτές ξέρουν πως κατοχυρώνουν τις θέσεις αυτές.

Στα υπόγεια του ξενοδοχείου αυτού μάλιστα υπάρχει και ειδικός χώρος για την εκπαίδευση των εκλεκτών των ομάδων . Αυτών δηλαδή που οι εκπαιδευτές θεωρούν πλέον χαρισματικούς και ισχυρούς στο πνεύμα για να κατευθύνουν μάζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...