Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Το μυστικό των ανδρών, οι οποίοι απαλλάχθηκαν από τα προβλήματα ανικανότητας, φανερώθηκε!

 


Γεια σας,
Ονομάζομαι Μιχάλης Παγουράς και ειδικεύομαι στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα. Εδώ και 15 χρόνια διατηρώ στην Αθήνα δικό μου ιατρείο, στο οποίο συμβουλεύω άνδρες πώς να λύσουν προβλήματα στύσης και δραστικά να βελτιώσουν την ποιότητα της ερωτικής τους ζωής.
Χρόνια πρακτικής με δίδαξαν,την τεράστια επίδραση στη ζωή και στη διάθεση των ανδρών που έχουν ακόμα και μικρά προβλήματα στύσης.
Ενόχληση, απότομη μείωση της αυτοπεποίθησης, αυξανόμενη ένταση στη σχέση, ζήλεια, - αυτές είναι μονάχαμερικές από τις επιπτώσεις, με τις οποίες παλεύουν κάθε μέρα οι ασθενείς μου.

Γι'αυτούς είναι κουραστικές,εκνευριστικές και απλούστατα ενοχλητικές. Συχνά συγκεντρώνονται πάνω σ'αυτό το πρόβλημα σε τέτοιο βαθμό, που τους είναι δύσκολο να σκεφτούν κάτι άλλο. Αρχίζουν να διολισθαίνουν σε ψύχωση...
Γι'αυτό μου προκάλεσε τόσο μεγάλη ευχαρίστηση η ανακάλυψη ενός μέσου, χάρη στο οποίο σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μπορούν να ξεχάσουν αυτό το πρόβλημα. Τώρα, όταν έρχεται σε μένα ασθενής με στυτική διαταραχή, ξέρω, ότι σύντομα κιόλας:
  • θα ενδιαφερθεί ξανά για το σεξ και θα αντλήσει απ΄αυτό ευχαρίστηση,
  • θα έχει διαρκή και πελώρια στύση,
  • θα επανακτήσει τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης του (βελτιώνει επίσης την ποιότητα του σπέρματος),
  • και θα νιώσει ξανά, τι σημαίνει να είσαι δυνατός άνδρας, τον οποίο τίποτα δεν συγκρατεί.
Πώς το ξέρεις;
Tα πολλά χρόνια εργασίας και τα εκατοντάδες σκευάσματα, με τα οποία είχα να κάνω, έκαναν εφικτές τις έρευνες για το, ποιά από τις ουσίες είναι ταυτοχρόνως αποτελεσματικότερη και ασφαλής για την υγεία.
Εξέτασα πολλά συστατικά σε διάφορες συνθέσεις. Δυστυχώς κάποιες εξ'αυτών, παρόλες τις υποσχέσεις των παρασκευαστών, ήταν ουσιαστικά αναποτελεσματικές. Σε κάποια στιγμή κατάφερα να ξεχωρίσω μια ουσία, η οποία απέδωσε εκπληκτικά αποτελέσματα.

"Ήμουν πραγματικά έκπληκτος..."

...διότι αποδείχθηκε, ότι η ουσία, η οποία με τόσο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο εξαλείφει τα προβλήματα στύσης, ανακαλύφθηκε - και αξιοποιείται- από τουςκαρδιολόγους!
Πέρα από την ευεργετική επίδραση στην καρδιά και ολόκληρο το κυκλοφορικό σύστημα, έχει ωστόσο συγκεκριμένες ιδιότητες, οι οποίες...αποδείχθηκαν σωτήριες για την ερωτική ζωή.
"Μετά από τόσο πολύ καιρό προβλημάτων στην κρεβατοκάμαρα στο τέλος ένιωσα δυνατός, υγιής άντρας, και η γυναίκα μου... βασίλισσα. Ευχαριστώ!"
Σταμάτης Λ., 51χρ.
Αυτό είναι μόνο η άποψη ενός εκ των ασθενών μου - αργότερα θα γνωρίσεις και τις εμπειρίες άλλων. Τώρα έχω ωστόσο σημαντικότερη είδηση. Διάβασε προσεκτικά, διότι σε λίγο θα μάθεις περισσότερα για την ουσία, η οποία:

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ

Η ουσία, για την οποία γίνεται λόγος, αυξάνει τη λίμπιντο Σου και εντείνει την ερωτική επιθυμία. Σύντομα θα παρατηρήσεις, ότι η όρεξη Σου για σεξ αρχίζει να μεγαλώνει. Εξαφανίζονται τα προβλήματα σου με την έναρξη της δραστηριότητας. Θα είσαι περισσότερο δυνατός, με αυτοπεποίθηση, αρρενωπός. Θα νιώσεις ξανά τι σημαίνει να είσαι άντρας, ο οποίος μπορεί για ώρα και όχι μόνο μια φορά!

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ...

Στο τέλος θα αποκτήσεις τον έλεγχο πάνω στην εκσπερμάτωση. Δεν θα χρειάζεται να φοβάσαι, μήπως απογοητεύσεις τη σύντροφο σου. ΤΕΛΟΣ με τα αποτυχημένα βράδια. ΤΕΛΟΣ με τις καταστάσεις αμηχανίας, στις οποίες η σύντροφος σου θα πρέπει να επαναφέρει στη ζωή το μέλος σουΕπιτέλους εσύ υποδεικνύεις τη διάρκεια της επαφής και εξασφαλίζεις, ότι η σύντροφος σου θα νιώθει ικανοποιημένη με το κάθε εκατοστό...

...ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΥΣΗΣ

Το πέος σου θα γίνει πιο χοντρό, περισσότερο ογκώδες. Η επαφή θα αρχίσει να σου προκαλεί τεράστιες δυνατές αισθήσεις, τις οποίες δεν είχες ευκαιρία να γνωρίσεις μέχρι τώρα, και όλα συνδέονται με την δυνατή και τεράστια εκσπερμάτωση.

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΣΜΩΝ

Η ουσία για την οποία γίνεται λόγος, αυξάνει τη ροή των θρεπτικών συστατικών όχι μόνο στο πέος Σου, αλλά σε όλους τους μύες. Θα γίνεις δυνατότερος, με μεγαλύτερη αντοχή και περισσότερο ανθεκτικός στο στρες. Θα αφήσεις την ένταση πίσω σου και θα συγκεντρωθείς σε αυτό, που είναι αυτή τη στιγμή σημαντικότερο, και η καλύτερη αιμάτωση σου πέους Σου σημαίνει, ότι γίνεται περισσότερο ευαίσθητο στη διέγερση… Αποτέλεσμα; Θα σηκώνεται σαν σε εικοσάρη!
...μάλλον δεν πρέπει να πω, πώς θα επιδράσει στη διάθεση Σου καθώς και μεταξύ άλλων:
  • αύξηση του αισθήματος ανδρισμού Σου, αυτοπεποίθησης και δύναμης,
  • εντατικοποίηση της σεξουαλικής Σου δραστηριότητας (συχνότερη, διαρκέστερη, δυνατότερη),
  • Η σχέση σου με τη σύντροφο (θα πειστεί ότι ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορείς να την ικανοποιήσεις τόσο καλά)
Ποιά είναι αυτή η ανακάλυψη, η οποία έλυσε το πρόβλημα χιλιάδων ανδρών στην Ελλάδα;

Η...l-αργινίνη

Η l-αργινίνη είναι ένωση της ομάδας αμινοξέων, η οποία είναι απαραίτητη για τη σύνθεση νιτρικού οξειδίου - του επονομαζόμενου "μόριου της ζωής" - αυτό ακριβώς το νιτρικό οξείδιο καθιστά εφικτή διαρκή και ικανοποιητική στύση
Γιατί; Σε αυτή την αποστολή ανταποκρίνεται η διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων - και

αυτη η διαδικασία είναι η βάση δυνατών και διαρκών στύσεων

Εάν τα αγγεία δεν διευρυνθούν, το αίμα δεν φτάνει στο πέος. Στύση; Σε αυτή τη περίπτωση ξέχασε το. Και επιπλέον όπως επιβεβαιώνουν οι έρευνες...
"Σχεδόν το 80% των στυτικών διαταραχών προκαλούνται από καρδιοαγγειακές νόσους. Το νιτρικο οξειδιο εδώ είναι η μεγάλη ευκαιρία. Οι έρευνες επιβεβαίωσαν, ότι το το χαμηλό επίπεδο l-αργινίνης και νιτρικού οξειδίου σε σημαντικό βαθμό μειώνουν τη σεξουαλική ικανότητα. Έδειξαν επίσης, ότι η αναπλήρωση του επιπέδου l-αργινίνης βοηθάει τη θεραπεία στυτικών διαταραχών. Το νιτρικό οξείδιο που παράγεται από τη l-αργινίνη μεγαλώνει όχι μόνο την συχνότητα αλλά και την διάρκεια της στύσης"

ΗΛΙΚΊΑ
Η ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΎΣΗΣ
Προειδοποίηση:
με την πάροδο των ετών η ικανότητα του οργανισμού μας να παράγει l-αργινίνη μειώνεται!
Αποτέλεσμα: προβλήματα με τη διέγερση, χειρότερη ποιότητας ερωτικής ζωής, δυσκολίες στύσης

Γι'αυτό τα προβλήματα στύσης αφορούν πάνω από το 85% των ανδρών άνω των 40! Η ικανότητα αρχίζει να μειώνεται, και σε κάθε διαδοχική επαφή παρυσιάζεται ανησυχία, εάν αυτή τη φορά θα τα καταφέρει. Στο τέλος η ίδια η ανησυχία γίνεται η κύρια αιτία που εμποδίζει το επιτυχημένο σεξ.
Σε αυτές τις περιπτώσεις η σωτηρία είναι η l-αργινίνη. Αυτή βοηθάει ναεπανακτήσεις εξ'ολοκλήρου τη σεξουαλική ικανότητα - και δραστικά να βελτιώσεις τη ποιότητα της ερωτικής ζωής - ανδρών κάθε ηλικίας. ήδη γνωρίζεις, ότι η παροχή της αυξάνει τη ροή του αίματος και ότι αυτός ακριβώς ο μηχανισμός γενικά καθιστά τη στύση δυνατή.
Πώς μπορεί ακόμα η l-αργινίνη να επιδράσει στη σεξουαλική Σου ζωή;
  • Καλύτερη αιμάτωση = μεγαλύτερη ευαισθησία του πέους Σου = ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
  • Μεγαλύτερος έλεγχος πάνω στην στύση = τεράστιες, σκληρές και αξιόπιστες στύσεις = εξάλειξη του άγχους και της δυσφορίας που συνδέεται με το φόβο, ότι "ξανά δεν θα δουλέψει"
  • Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση = μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη σεξουαλική ζωή
"Στην τριακοστή επαίτειο του δεσμού μου πήρα τη γυναίκα μου στο Παρίσι. Φοβόμουν, ότι και πάλι δε θα μου σηκωθεί και θα την απογοητεύσω. Ήθελα πάση θυσία να το αποφύγω. Ένας φίλος μου πρότεινε το Potenga, και αυτό εδραίωσε την επιστροφή μου στη νεότητα και στο διαρκές, εξαντλητικό σεξ - ποτέ δεν ήταν τόσο πευχημένο!"
Παντελής Ζ., 55χρ.
Και όχι μόνο αυτό... Από την παρατήρηση μου απορρέει επίσης, ότι...
Η συμπλήρωση της l-αργινίνης με 3 επιπλέον εντελώς φυσικές ουσίεςεγγυάται:
ακόμα πιο εντατική,
διαρκέστερη 
και πολύ απλά απαράμιλλη σεξουαλική εμπειρία
Οι ουσίες αυτές είναι η tribulus terresti, το εκχύλισμα από μάκα και το εκχύλισμα από perilla frutescens O συνδυασμός τους δίνει ενέργεια, ενδυναμώνει ολόκληρο τον οργανισμό και τη ζωτικότητα. Αυτό άμεσα μεταφέρεται στο σεξ Σου καθώς:
  • προκαλεί επιθυμία και καθιστά εφικτή την απόκτηση γιγαντιαίας στύσης, εάν μόνο ...έχεις επιθυμία γι'αυτό
  • επιμυκήνει τη δράση της l-αργινίνης και καθιστά εφικτή αδιάκοπη, ακόμα και άνω των 2 ωρών επαφή
  • ενεργοποιεί τις νευρικές καταλήξεις, χάρη στις οποίες το μέλος γίνεται περισσότερο ευαίσθητο, δυνατό και σφιχτό
  • ενδυναμώνει την ποιότητα του σπέρματος, αυξάνει τον όγκο της εκσπερμάτωσης (καθιστά εφικτές ακόμα και πολυάριθμες εκσπερματώσεις) και εντατικοποιεί τον οργασμό
  • καλύτερη αιμάτωση του πέους και αντίδραση του στη διέγερση, χάρη στην οποία γίνεται τεράστιο, ογκώδες και ΑΤΡΩΤΟ
Η καλύτερη είδηση είναι αυτή, ότι από εδώ και στο εξής δε χρειάζεταινα αγοράζεις αυτά όλα τα σκευάσματα και να κατακερματίζεις ταμπλέτες (για να πετύχεις τη σωστή αναλογία) για να επιτύχεις αυτό το αποτέλεσμα.Για ποιό λόγο;
Διότι αυτό έχει ήδη γίνει για σένα. Η μοναδική σύνθεση σε ιδανικές αναλογίες είναι ήδη διαθέσιμη για σένα χάρη στο σκεύασμα:

POTENGA Sex Power Increase

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...