Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Όλοι εναντίον όλων...

 


Η πόλωση στα άκρα...
Λίγα 24ωρα πριν από την δεύτερη προεδρική εκλογή και η πόλωση μεταξύ κομμάτων αλλά και βουλευτών έχει χτυπήσει «κόκκινο». Οι καταγγελίες Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας έριξε «λάδι στην φωτιά». Ακολούθησαν οι...
υπαινιγμοί από τον Θ. Παραστατίδη και τον Ο. Βουδούρη, ότι χρηματίστηκαν όσοι ψήφισαν στην πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, ακόμα και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που πήρε αποστάσεις, η κίνηση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές να κάνουν στροφή 180 μοιρών κατηγορώντας… τους δημοσιογράφους. 
Την σκυτάλη της όξυνσης πήρε η Χρυσούλα Γιαταγάναη οποία μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες υποστήριξε ότι ο Γ. Αποστολόπουλος συνεχίζει να είναι συνεργάτης του Πάνου Καμμένου. Ωστόσο μόλις οι ΑΝ.ΕΛΛ ανακοίνωσαν πως θα προσφύγουν εναντίον της Χρ. Γιαταγάνας στην δικαιοσύνη, η ανεξάρτητη βουλευτής τα μάζεψε και ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε πως μετά από αυτή την κίνηση οι ΑΝ.ΕΛΛ  δεν θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη. 

Σαμαράς: Τίποτα αναπάντητο 
Οι βουλευτές αλληλομηνύονται, το κλίμα στο κοινοβούλιο είναι ιδιαιτέρως βαρύ και ο στόχος των 180 απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών με πιο πιθανή την ημερομηνία την 25η Ιανουαρίου έρχεται όλο και πιο κοντά. Βουλευτές ζητούν από τον Πρωθυπουργό να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες. 

Ο Αντώνης Σαμαράς διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση πως θέλει «καθαρές λύσεις». Δηλαδή πρόωρες εκλογές, εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή. 

Σε αυτή την κατεύθυνση ήταν και η τροπολογία που κατέθεσαν χθες οι υπουργοί Επικρατείας και Εσωτερικών για τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες θα δημοσιοποιούνται 48ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές. 

Στο Μαξίμου τονίζουν πως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την δεύτερη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή και κατηγορούν ΑΝΕ.ΛΛ και ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις καταγγελίες περί χρηματισμού προσπαθούν να «δηλητηριάσουν» το πολιτικό κλίμα και να «τρομοκρατήσουν» τους βουλευτές. 

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο αρχιτέκτονας της διάλυσης, ο μαέστρος της διαβολής, η πηγή της συκοφαντίας και των εκβιασμών και ο σκηνοθέτης αυτού του κουκλοθέατρου της ντροπής. Χρησιμοποιεί ως όργανο, ως μαριονέτες όποιον άλλον νομίζει ότι επωφελείται…» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...