Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η Realnews σήμερα

 Πρώτη καταχώρηση: 17/01/2015 - 12:59

Τελευταία δημοσίευση: 17/01/2015 14:00Media
Η Realnews σήμερα
Με τίτλο: "Διπλή γέφυρα στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ"κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αναφέρεται στις νέες συμμαχίες της Κουμουνδούρου μέσα και έξω από τη χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο ΣΥΡΙΖΑ "χαμηλώνει τους τόνους απέναντι στο "Ποτάμι" ώστε να παραμείνει ανοικτό το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας εάν δεν έχει αυτοδυναμία", ενώ υπάρχει ρεπορτάζ και για το "τι λέει στο περιβάλλον του ο Σταύρος Θεοδωράκης". Στο ίδιο θέμα η Realnews αναφέρει "ποιους νέους διαύλους επικοινωνίας με Βερολίνο, Φρανκφούρτη και Βρυξέλλες άνοιξαν τις τελευταίες ημέρες στενοί συνεργάτες του Αλ. Τσίπρα. Ποιοι συνομίλησαν με ποιους και τι κλίμα διαμορφώνεται". Επίσης, η εφημερίδα έχει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους ανθρώπους με τους οποίους "θα κυβερνήσει ο Αλέξης".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Μήπως να σκεφτούν την 26η Ιανουαρίου;". Ο Ν. Χατζηνικολάου επισημαίνει χαρακτηριστικά: "Μήπως ο νέος δικομματισμός αποδειχθεί τελικά χειρότερος ακόμη και από αυτόν της πρώτης περιόδου της μεταπολίτευσης, που μας οδήγησε σε πολιτική και οικονομική χρεοκοπία; Η σύγκρουση "φωτός και σκότους", η σύγκρουση των "δυο κόσμων", που ζήσαμε τις δεκαετίες του '80 και του '90, επαναλαμβάνεται σήμερα σαν φάρσα... Με τη διαφορά ότι οι στιγμές είναι πολύ πιο κρίσιμες για την πατρίδα".

Οι εκλογές της Κυριακής είναι η μοναδική ευκαιρία να γεννηθεί από όλα τα κόμματα μια δυναμική φουρνιά νέων πολιτικών, άσπιλων και αμόλυντων που θα αλλάξουν τα πάντα, γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Αν οι νέοι βουλευτές ξεπεράσουν το 50% του συνόλου θα μπορέσουν να συνενωθούν και να αποτελέσουν την εθνική γροθιά που θα δώσει αποτελεσματικές μάχες για τα εθνικά συμφέροντα. Την Κυριακή θα αναδειχθούν τόσο περισσότεροι «νέοι όλων των ηλικιών» όσο πιο θαρραλέα οι «ψηφοφόροι όλων των ηλικιών» διώξουν από την ψυχή τους το «φόβο» και την «οργή», έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για έναν νέο χρυσόν αιώνα!...

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
- Γιώργος Παπανδρέου: "όταν πήγα στις Κάννες είχα μόνο τυπική πλειοψηφία. Είχα ήδη ανατραπεί". "Ουδέποτε προτάθηκε από εμένα ο Βενιζέλος για πρωθυπουργός".
- Ντόρα Μπακογιάννη: "Το μόνο σχέδιο που έχει ο Τσίπρας είναι ο τυχοδιωκτικός εκβιασμός της αυτοδυναμίας".
- Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: "Εάν διαλυθεί η Ε.Ε. θα είναι συντελικό πλήγμα. Γι αυτό είμαι φανατικά Ευρωπαίος".
- Φώφη Γεννηματά: "Το Ποτάμι δεν ξέρουμε ούτε από που πηγάζει, ούτε που εκβάλλει. Μέσα στα θολά νερά του χωράνε όλοι".
- Άρθρο του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.
- Τρομοκρατία: Τα βλαστάρια του Βλαστού και οι σχέσεις τους με τον Ξηρό! Το ημερολόγιο της Αγγελικής που βρέθηκε στη γιάφκα του Λουτρακίου "καίει" τον Χριστόδουλο.

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Ο αγώνας του ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει την Ελλάδα απ το Ευρώ αναστέλλεται. Τώρα προέχει να βγάλει 65.000 ελληνικά νοικοκυριά από το Ελβετικό Φράγκο. Δυστυχώς σ' αυτόν τον αγώνα δεν μπορεί να συνεισφέρει τον...οβολόν της και η κυρία Ραχήλ Μακρή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες αυτός ο αγώνας να πετύχει..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- "Καμιά σχέση δεν περνάει 365 μέρες σε ροζ σύννεφο". Η Ναταλία Γερμανού μιλά στην "R" για τα σενάρια χωρισμού της. "Υπάρχουν προβλήματα και κρίσεις. Ο Μάνος Ιωάννου είναι ένα πολύ καλό παιδί" λέει η δημοφιλής παρουσιάστρια για τον σύντροφό της.
- Βέρα στο δεξί το καλοκαίρι. Η Ισμήνη Παναγιωτίδη και ο Γιώργος Αγιοστρατίτης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τον αρραβώνα τους στη Νέα Υόρκη.
- Ισμήνη Νταφοπούλου: Στο Μαϊάμι για το στέμμα της Μις Υφήλιος. "Θέλω να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους" δηλώνει στην "R" η Σταρ Ελλάς 2014, λίγο πριν από τα καλλιστεία.
- Ο Ιωσήφ ντύνεται γαμπρός. Ο Ι.Μαρινάκης αποκαλύπτει ότι ο θρησκευτικός γάμος του με τη Χρύσα Καλπάκη θα γίνει το καλοκαίρι στην Κρήτη.
- Βάσω Κολλιδά-Γιάννης Εμμανουηλίδης: Γάμος και βάφτιση στην Πάρο.
- Χριστίνα Πολίτη-Φώτης Βαλλάτος: Συγκάτοικοι στον έρωτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...