Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν θα γίνει το Πανθρακικός-Ολυμπιακός (PHOTOS)

 Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου έφερε την οριστική ματαίωση του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό.

Λίγο μετά τις 18:00, ο ρέφερι του αγώνα Ιωάννης Δελφάκης επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο και η πρώτη αντίδραση του έδειξε ξεκάθαρα δεν είναι δυνατή η τέλεση του παιχνιδιού κάτω από αυτές τις συνθήκες. Και η δεύτερη επιθεώρηση λίγο αργότερα δεν άλλαξε την αρχική του γνώμη, ενώ στον τρίτο και τελευταίο έλεγχο οριστικοποιήθηκε η ματαίωση.
Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, σε περίπτωση μη τέλεσης αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών, το ματς διεξάγεται υποχρεωτικά την επόμενη μέρα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα χωρίς άλλη ειδοποίηση. Σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί και την επόμενη μέρα, τότε υποχρεωτικά διεξάγεται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη. Θεωρητικά αυτή είναι η 18η Μαρτίου, αλλά εκείνη την εβδομάδα είναι πιθανόν να οριστεί η 26η αγωνιστική που είχε αναβληθεί.
Πάντως, σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι δύσκολα θα διεξαχθεί και την Κυριακή.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βίτορ Περέιρα είχε επιλέξει την εξής ενδεκάδα: Σαλίνο, Μαζουάκου, Σιόβας, Μποτία, Κασάμι, Μανιάτης, Μιλιβόγιεβιτς, Ντοσεβί, Ντομίνγκες και Χάρα.
ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΠ:
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ:
 
 
 
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...