Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός στο πόλο!

 

  •  0
ImageHandler (5)Με τρομερή κατάθεση ψυχής ο Ολυμπιακός πήρε τα σκήπτρα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης απ’ τη Σαμπαντέλ, επικρατώντας 10-9 στον φοβερό τελικό που έγινε στο «Π. Καπαγέρωφ» στον Πειραιά.
Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Len Trophy τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη πανηγύρισαν τον δεύτερο σερί Ευρωπαϊκό τίτλο, με τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» να δίνει βροντερό παρών στο κολυμβητήριο του Πειραιά.
Μάλιστα, το κατάφερε κόντρα στις πανίσχυρες Ισπανίδες, την ομάδα που έχει σαρώσει τους τίτλους τα τελευταία χρόνια, με τον Ολυμπιακό να βάζει στοπ στο νικηφόρο σερί που κρατάνε απ’ το 2012.
Για ακόμα ένα ματς, η άμυνα ήταν το ισχυρό όπλο των «ερυθρόλευκων», που είχαν σε φοβερή μέρα τη Σάουθερν, ενώ η Διαμαντοπούλου είχε για ακόμα μια μέρα σπουδαίες επεμβάσεις.
Οι δύο ομάδες μπήκαν… επιφυλακτικά. Η έμπειρη Σαμπαντέλ, όμως, πήρε με σχετική ευκολία το πάνω χέρι, με τον Ολυμπιακό να είναι σφιχτός αμυντικά, όμως να του λείπουν οι επιθετικές λύσεις.
Στην έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου, μάλιστα, ένα σερί 3-0 των Ισπανίδων τους έβαλαν μπροστά τις Ισπανίδες με 4-1…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...