Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Σφοδρή επίθεση του Μάκη Κουρή στον Δημήτρη Αβραμόπουλο για το μεταναστευτικό

 

Posted by olympiada στο Απριλίου 18, 2015

Με πρωτοσέλιδο άρθρο του στο Παρόν ο Μάκης Κουρής χαρακτηρίζει «απόντα» τον επίτροπο την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει το ισχυρότερο κύμα παράνομης μετανάστευσης. Εντύπωση όμως προκαλεί και η «παρουσία» του Έλληνα επιτρόπου στο Costa Navarino όπου σύμφωνα με αποκάλυψη εφημερίδας είχε συνάντηση με τον Σαμαρά!
Σύμφωνα μάλιστα με τις «7 ημέρες» η συνάντηση Αβραμόπουλου – Σαμαρά είχε στο «μενού» Καραμανλή και Παυλόπουλο. Γεγονός που εάν αληθεύει (δύσκολο να πιστέψουμε τέτοια μετάλλαξη για τον Αβραμόπουλο, για τον Σαμαρά ουδείς αμφιβάλλει για την κατρακύλα του), είναι τουλάχιστον εξοργιστικό. Διαβαστε:
Μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας το Μεγάλο Σάββατο πριν την Ανάσταση ο πρόεδρος της ΝΔ και ο Έλληνας επίτροπος συμφώνησαν να αντιμετωπίσουν από κοινού τον «κίνδυνο» που εκπροσωπεί πιθανή πρωτοβουλία του Κώστα Καραμανλή για την κεντροδεξιά
Το ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ αποκαλύπτει ότι το Μεγάλο Σάββατο στο συγκρότημα του Costa Navarino όπου διέμενε ο επίτροπος της χώρας στην ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος έλαβε χώρα μυστική συνάντηση σε προστατευμένο χώρο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον Αντ. Σαμαρά. Ο πρόεδρος της ΝΔ αναχωρώντας από την πατρίδα του, την Πύλο όπου βρισκόταν για το Ναύπλιο (τόπο καταγωγής της συζύγου του), μετέβη στο γνωστό τουριστικό θέρετρο του Costa Navarino σε μια ξαφνική συνάντηση με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΝΔ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό που έφερε κοντά τους δύο άντρες μετά την περίοδο ψυχρότητας που περνούσαν οι σχέσεις τους εδώ και αρκετούς μήνες είναι ο “κοινός κίνδυνος” που θεωρούν οτι αντιπροσωπεύει και για τους δύο η διαφαινόμενη “ολική επαναφορά” του Κώστα Καραμανλή στο προσκήνιο.
Θορυβημένοι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 2 άντρες απο τα σενάρια και δημοσιεύματα, αλλά κυρίως από το τι σηματοδοτεί η παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου (στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή), αποφάσισαν να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο απέναντι στην πρωτοβουλία που αναμένεται να αναλάβει ο πρώην πρωθυπουργός στον χώρο της κεντροδεξιάς και σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ και άλλων μέσων πρόκειται να εκδηλωθεί τον Ιούνιο αφού πρώτα καταλήξουν οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.
Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος λίγες μέρες πριν τη συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά λίγες ώρες πριν την Ανάσταση τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια στηρίζοντας τον νυν αρχηγό της ΝΔ λέγοντάς οτι δεν ειναι η κατάλληλη περίοδος να επιλυθούν εσωτερικά θέματα της ΝΔ. Μάλιστα, οι 2 άντρες θεωρούν οτι ο ΠτΔ αντιπροσωπεύει “άμεσο κίνδυνο ” καθώς αποτελεί τον καταλύτη στον κεντροδεξιό χώρο για τις εξελίξεις και την “ολική επαναφορά” του Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...