Σάββατο 30 Μαΐου 2015

19 ερωτήσεις – απαντήσεις για την υποβολή των δηλώσεων...

 


Η ρύθμιση χρεών προς την Εφορία με τις 100 δόσεις παρατάθηκε έως και τις 26 Ιουνίου.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, η παράταση, που θα είναι...
η τελευταία, δόθηκε καθώς οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στις 40 ημέρες διάρκειας της ρύθμισης έχουν ξεπεράσει τις 700.000 και αφορούν ρύθμιση χρεών άνω των 5 δισ. ευρώ.

Αν και έναν αριθμός από αυτές τις αιτήσεις τελικά δεν θα «κλείσει», όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα», η ανταπόκριση στη ρύθμιση του Ν. 4321/2015 έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και τα έσοδα που έχει ήδη εισπράξει το Δημόσιο (εφάπαξ εξόφληση, προκαταβολή ή πρώτη δόση) πλησιάζουν τα 400 εκατ. ευρώ.

Όπως δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη «μετά από κύμα αιτημάτων φορολογουμένων και φορέων, μεταξύ των οποίων και ενώσεις μικρομεσαίων επιχειρηματιών και εμπόρων, ΓΣΕΒΕ και ΕΣΕΕ, αποφασίστηκε να υπάρξει παράταση της ρύθμισης έως και τις 26 Ιουνίου».

Σχετικά με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, η εφημερίδα παραθέτει 19 ερωτήσεις - απαντήσεις για τη συμπλήρωσή τους, όπως για παράδειγμα αν είναι υποχρεωτική η αναγραφή του ΑΜΚΑ, τι πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος στην περίπτωση που δεν συμφωνεί με τα στοιχεία που είναι προσυμπληρωμένα στους κωδικούς των εισοδημάτων κλπ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις 19 ερωτήσεις και απαντήσεις.

 ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...