Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Νέα «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στην Ελλάδα στήνονται και ματς πρωταθλημάτων U19 και U20»

Νέα «βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στην Ελλάδα στήνονται και ματς πρωταθλημάτων U19 και U20»

Νέες «βόμβες» στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου έρχεται να βάλει η Federbet. 
Σε δελτίο Τύπου της αναφέρει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν παιχνίδια «στημένα» ακόμη και για τα πρωταθλήματα των u19 και u20. 
Η Federbet είναι μια μη κερδοσκοπική ομοσπονδία, η οποία ασχολείται με τον παράνομο στοιχηματισμό και τα στημένα παιχνίδια στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 
Στις 2 Ιουνίου πρόκειται να παρουσιάσει στο Ευρωκοινοβούλιο την ετήσια αναφορά της για την ύπαρξη στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο. Σε αυτή αναμένεται να αναδείξει τις διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο αυτό από τον στοιχηματισμό στους αγώνες. 
Στο δελτίο Τύπου της Federbet αναφέρεται χαρακτηριστικά… 
«έχουν γίνει έρευνες στην Ισπανία και τη Λετονία για ένα παιχνίδι-φάντασμα στην Πορτογαλία για απειλές σε ανθρώπους όπως σε έναν Κύπριο διαιτητή, τον Μάριο Παναγή που έχει καταγγείλει στημένα παιχνίδια, για στημένα ματς σε Champions League στην Ελλάδα και την Ουκρανία από τα πρωταθλήματα των U19 και U20 μέχρι την πρώτη κατηγορία. Βρίσκουμε πρωταθλήματα σχεδόν χωρίς κανέναν αθλητικό κώδικα ηθικής σε βαλκανικές και νοτιοευρωπαϊκές χώρες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...