Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Γιατί χρειάζεται να αυξήσουμε τη δόνηση μας?

 Γράφτηκε από τον/την Sabrina Reber. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Άρθρα Μελών - Βιώματα

http://howtoraiseyourvibration.blogspot.gr
Επιλογή, μετάφραση και επιμέλεια : Νάνσυ Μακρή, Κατερίνα Δεκαβάλα, Αντα Καραβάνη
Ζούμε σε μία περίοδο επιταχυνόμενης αλλαγής και μεταμόρφωσης. Υπάρχουν πολλά ονόματα για αυτήν την περίοδο. Μερικά απ' αυτά είναι : Το μεγάλο Ξύπνημα, Η Αναγέννηση, Η νέα Γη, Η Δευτέρα Παρουσία, Η Χρυσή Εποχή, Το τέλος των καιρών, Η νέα χιλιετία, Η Εποχή του Υδροχόου, Η Επιστροφή του Χριστού, Η αποκάλυψη, Ο Αρμαγεδδών, Η Επιτάχυνση ή Η Πλανητική Ανάληψη...
Άσχετα από το πώς ονομάζουμε αυτή την αλλαγή, συμβαίνει και συμβαίνει τώρα. Μπαίνουμε στη πιο έντονη εξαγνιστική διαδικασία, την οποία δεν έχει βιώσει ποτέ ξανά ούτε η Γη ούτε η ανθρωπότητα. Ο κόσμος μας είναι προγραμματισμένος να μεταμορφωθεί.
Σύμφωνα με πολλούς μύθους, γραπτά και προφητείες – το 2012 είναι μία χρονιά εξαιρετικής σημασίας. Πιστεύεται ότι το ημερολόγιο των Μάγιας τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012, με τη Γη να ευθυγραμμίζεται στο κέντρο ή τη γαλαξιακή καρδιά του Γαλαξία «Milky Way". Αυτό είναι ένα κυκλικό φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 26.000 χρόνια καθώς η Γη ολοκληρώνει ένα πλήρη κύκλο γύρω από τον Ήλιο. Σε κύκλους 13.000 χρόνων η Γη ξοδεύει 11.000 χρόνια – στο σκοτάδι της διάσπασης και της διχοτόμησης – έξω από το Φως της Ζώνης του Φωτονίου. Η ζώνη του Φωτονίου είναι μία ζώνη υψηλού παλμικού και έντονου φωτός, το οποίο έρχεται από τον μεγάλο κεντρικό Ήλιο. Αυτή την στιγμή, η Γη κινείται μέσα στην περίοδο των 2.000 χρόνων με μεταμορφωτικές ενέργειες, κινούμενες μέσα στη ζώνη του Φωτονίου. Καθόσον είμαστε μέσα στη ζώνη του Φωτονίου στέλνονται κωδικοί, μέσω των ακτινών του Ήλιου, που ενεργοποιούν τη μνήμη μας και το DNA, ενθαρρύνοντας μας να εξελιχθούμε πνευματικά πέρα από την τωρινή μας συνειδητότητα σ' ένα ανώτερο επίπεδο Φώτισης. Για τα τελευταία 11.000 χρόνια ήμασταν έξω από τη ζώνη του Φωτονίου μέσα στις σκοτεινές εποχές της πολικότητας και της διχοτόμησης. Αυτή τη στιγμή, είμαστε στη ζώνη του Φωτονίου, μπαίνοντας σ' έναν κύκλο 2.000 ετών φώτισης λαμβάνοντας τις μεταμορφωτικές και μεταβολικές ενέργειες του Χριστού.
Η επιστροφή του Χριστού είναι η επιστροφή της Χριστικής Συνειδητότητας που υπάρχει μέσα μας, η οποία ενεργοποιείται από το ζώνη του Φωτονίου. Η ζώνη είναι η ακτινοβολία της Χριστικής ενέργειας, η οποία αφυπνίζει την ανθρωπότητα και προϋπαντεί την εποχή της Ειρήνης. Είναι η στιγμή που ξεχωρίζει το στάρι από το φλοιό του. Η ανθρωπότητα αυτήν την στιγμή έχει την επιλογή είτε να παραμείνει ως έχει, αρνούμενη την εξέλιξη και τη διεύρυνση του τωρινού επιπέδου της ή να επιλέξει να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία της μεταμορφωτικής διαδικασίας, αποδέχοντας πλήρως και ενσωματώνοντας τις ενέργειες της Χριστικής Συνειδητότητας. Αυτή είναι μία προσωπική επιλογή που παίρνουμε εμείς μέσω της Ελεύθερης Βούλησης και που μας επιτρέπει να μη βιώνουμε πια την αρνητικότητα του σκοταδιού της 3ης διάστασης και να μεταμορφώσουμε την πυκνότητα του σε φως, ανεβαίνοντας σε υψηλότερες δονήσεις της πλήρους συνειδητότητας, της αγνής αγάπης, ειρήνης, γαλήνης, χαράς, αρμονίας, πνευματικής αφθονίας, υγείας και θεραπείας.
Το θεϊκό σχέδιο ξεδιπλώνεται και η Γη όπως και όλα τα όντα ανυψώνονται στη δόνηση και αποδέχονται τις μεταμορφωτικές ενέργειες του Χριστού. Αυτή η διαδικασία δεν έχει να κάνει με θρησκεία. Έχει να κάνει με το επίπεδο της συχνότητας μας ή τη δόνησης και την επιθυμία μας να μεταμορφώσουμε το τωρινό επίπεδο ύπαρξης μας σε πιο φωτεινό. Οι ενέργειες του Χριστού θα διαλύσουν τις υπάρχουσες δομές της 3ης διάστασης καθώς και τους οργανισμούς που εδρεύουν σε χαμηλότερες δονήσεις του φόβου, ελέγχου, διάσπασης και του ανθρώπινου Εγώ, κάνοντας χώρο να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο και θεϊκά ευθυγραμμισμένο. Οι άνθρωποι είναι μέρος της Γης και εφόσον η Γη κινείται προς το φως του Φωτονίου, πρέπει κι οι άνθρωποι να ανυψώσουν τη δόνηση και να ξεκινήσουν τη δική τους διαδικασία καθαρισμού, απελευθέρωσης και θεραπείας. Η ψυχή σας και ο πνευματικός σας εαυτός σας πιέζουν να πετάξετε τις παλιές πεποιθήσεις και την έλλειψη γνώσης από τις σκοτεινές εποχές. Είναι η στιγμή να μπείτε στο Φως της Γνώσης ψάχνοντας για φώτιση, απομακρύνοντας τις ψευδαισθήσεις που βασίζονται στο φόβο και τη διάσπαση, απελευθερώνοντας οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το ανώτερο καλό σας. Είναι η στιγμή ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ και να θυμηθείτε ποιοι είστε και γιατί είστε εδώ επιτρέποντας στον εαυτό σας να ενσωματώσει πλήρως την δύναμη της δικιάς σας Χριστικής Συνειδητότητας.
Καθένας μας έχει θεϊκή καθοδήγηση από την Ανώτερη Ευφυΐα κι αν διαβάζετε αυτή τη στιγμή αυτό το κείμενο, έχετε καθοδήγηση από το θεϊκό εαυτό σας. Είναι η στιγμή να ξυπνήσετε και να σπάσετε τις αλυσίδες που σας κρατάγανε δεμένους. Είναι η στιγμή να ανυψώσετε τη δόνηση σας και να γίνεται ένας ενεργός συνειδητός μέτοχος στη δημιουργία της Νέας Γης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...