Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ανοιχτά τα διόδια, για το δημοψήφισμα...

 

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣΑνοιχτή θα είναι σήμερα για τους πολίτες η Αττική Οδός προκειμένου να διευκολυνθούν οι τοπικές μετακινήσεις των ψηφοφόρων, αλλά και τα διόδια σε...
όλες τις εθνικές οδούς. Η ρύθμιση γίνεται ύστερα από αίτημα που υπέβαλε την Τρίτη το υπουργείο Μεταφορών στους παραχωρησιούχους και την Εγνατία.

Τα διόδια δεν θα εισπράττονται στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης (από τις κοινοπραξίες Νέα Οδό, Κεντρική Οδό, Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και Εγνατία Οδό), στις εθνικές οδούς Αθήνας-Πάτρας (κοινοπραξία Ολυμπία Οδός) και Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας (κοινοπραξία Μορέας), στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου (κοινοπραξία Γέφυρα Α.Ε.) και στην Εγνατία Οδό (διόδια Εγνατίας οδού, υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας).

Το μέτρο της δωρεάν διέλευσης αφορά μόνο τα Ι.Χ. και τα δίκυκλα και όχι τα φορτηγά και τα λεωφορεία. Για τον λόγο αυτό, οι μπάρες των διοδίων δεν θα είναι συνεχώς ανοιχτές, αλλά θα ανοίγουν και θα κλείνουν από τους υπαλλήλους των διοδίων. Εξαιρούνται οι λωρίδες ηλεκτρονικής διέλευσης, στις οποίες όμως θα πρέπει να γίνεται διέλευση μόνο όσων διαθέτουν πομποδέκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...