Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Επιβιώστε σαν τον ΟΔΥΣΣΕΑ στις τραγικές μέρες μας.

A1FDA39ADD0FD745F0E17E1C61A58CA3

 


Η ΕΛΛΑΔΑ δεν ανήκει στους κλέφτες και τους ψεύτες και είναι απόλυτα λογικό.
 
29
 
 
1
 
 
 
 
0
 
¨Συνεχίζει να κοροϊδεύει χωρίς αιδώ.
Χωρίς συναίσθηση της δραματικής κατάστασης, στην οποία οδήγησε τους Έλληνες πολίτες και την Οικονομία, σε αυτό το εξάμηνο της πρωθυπουργίας του, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την επανεκλογή του, υποστηρίζοντας πως αυτή τη φορά θα επιχειρήσει να εφαρμόσει όσα αφειδώς υποσχέθηκε πριν από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου.¨ Του Δημήτρη Γκάτσιου http://www.capital.gr/Πέμπτη, 20-Αυγ-2015 20:35
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ των δανειστών- τοκογλύφων.
¨Ως ευκαιρία για να διευρυνθεί η πολιτική στήριξη στο νέο πρόγραμμα βοήθειας της Ελλάδα «βλέπει» τις πρόωρες εκλογές ο Μάρτιν Σελμάιρ, στενός συνεργάτης του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
«Οι τάχιστες εκλογές στην Ελλάδα μπορούν να αποτελέσουν ένα όχημα διεύρυνσης της στήριξης στο πρόγραμμα σταθερότητας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, το οποίο μόλις υπεγράφη από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σελμάιρ, σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωση.¨ Τμήμα ειδήσεων pronews.gr20:02 20/08/2015
Γνήσια παιδιά των προγόνων μας πρέπει να επιβιώσουμε μέσα στην ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ και ΟΜΗΡΙΚΗ η μοίρα του Ελληνισμού…
¨Βουλώστε τα αυτιά¨ σας τις επόμενες μέρες στις άναρθρες κραυγές των σειρήνων.
Ραψωδία μ από την Οδύσσεια
¨Επιστρέφοντας από τον Κάτω Κόσμο ο Οδυσσέας περνά πάλι από το νησί της Κίρκης, που του δίνει συμβουλές για ν’ αντιμετωπίσει τα εμπόδια που θα βρει στον δρόμο του. Το πλοίο περνά από το νησί των Σειρήνων και, ακολουθώντας τις οδηγίες της Κίρκης, ο Οδυσσέας βουλώνει με κερί τ’ αυτιά των συντρόφων που τον δένουν σφιχτά στο κατάρτι κι ακούει το μαγευτικό τραγούδι τους χωρίς να υποστεί το τραγικό τέλος όσων το είχαν ακούσει. Ύστερα πέρασαν από το στενό της Σκύλλας και της Χάρυβδης, όπου τα έξι κεφάλια του φοβερού τέρατος, της Σκύλλας, άρπαξαν έξι συντρόφους του Οδυσσέα.¨
Στο προηγούμενο δημοψήφισμα αρθρογραφούσαμε…
Και ο Έλληνας ψηφοφόρος με την δαμόκλειο σπάθι των Capital control έγινε πολυμήχανος Οδυσσέας και κάνοντας υπέρβαση έστειλε τους τοκογλύφους στον πάτο της απόγνωσης αλλά δεν γλύτωσε από την ξεδιάντροπη κοροϊδία των μνημονιολάγνων.
Σήμερα η Ελλάδα αισθάνεται σαν ένας ¨ χλευασμένος Οδυσσέας¨ που περιφέρεται σαν ζητιάνος έξω από το πλούσιο αρχοντικό του.
Και το πλούσιο αρχοντικό μας είναι η πατρίδα που θέλουν να την αρπάξουν από τα Ελληνικά- Ομηρικά χέρια μας.
Σήμερα πρέπει να επιβιώσουμε στις τραγικές μέρες που έρχονται με φόρα και να γλυτώσουμε από την Κίρκη της ελεεινής προπαγάνδας των νοητών εκτελεστών της ζωής των τελευταίων χρόνων μας.
ΠΩΣ θα γίνει αυτό;
Ας γίνει ο καθένας μας πολυμήχανος ΟΔΥΣΣΕΑΣ…
¨ Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι.. Να Πάρει Πίσω Τον Κόσμο Του, τον κόσμο που του έκλεψαν. Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την Θεά Αθηνά, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας Καρτερικά Τις Προσβολές Και Την Χλεύη Των Μνηστήρων.¨
Ο πολυμήχανος Οδυσσέας έχει πλέον στοχοποιήσει τους μνηστήρες –λεηλατητές της ζωής του και γνωρίζει από την ονομασία του καθενός την επικινδυνότητα του.
¨Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ. Η λέξη μιλά από μόνη της. Είναι η Αντί-Νόηση, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε Να Μην Σκεφτόμαστε Καθαρά Και έτσι μπορούν Να Μας Ελέγχουν καλύτερα.
Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ. Αυτός Που Μάχεται Με Κάθε Τρόπο, Με Εύρος, Με Κάθε Μέσον, Ο Δεινός Και Αδίστακτος Μαχητής.
Με την σειρά έρχεται Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ… Αυτός Που Διαστρεβλώνει Τον Νόμο Και Την Τάξη Των Πραγμάτων, Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ… Αυτός Που Άγει Τον Λαό,
Που Τον Παρασύρει Με Την Βοήθεια Του Αντί-Νόου. Που Τον Μετατρέπει σε κατευθυνόμενη Αγέλη!
Επειδή κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!
Ας στείλουμε τις δημοκρατικές επιλογές μας που ταυτίζονται με το Ελληνικό Σύνταγμα το οποίο θεμελιώθηκε στο Όνομα της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ σαν τα βέλη του Οδυσσέα στους μέσα αλλά και στους έξω ενδιαφερόμενους.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ …
ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΗ….
ΗΔΗ Η ΕΠΙΤΑΓΧΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ…
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ….
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ….
ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΑΡΕΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΞΩΦΑΛΤΣΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...