Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

«Γαλάζιες» λίστες: Χωρίς αλλαγές στις εκλόγιμες θέσεις

  •  
  • (0)
  • (0)
Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Την στιγμή που το ντιμπέιτ θα βρίσκεται σε εξέλιξη, η ΝΔ αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τις «γαλάζιες» λίστες. Η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής που επέλεξε το κόμμα να ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων δείχνει πως δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εκλόγιμες θέσεις. Άλλωστε αυτό είχε προαναγγείλει και ο ίδιος ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης καθώς θεωρεί ότι οι βουλευτές μόλις πριν από επτά μήνες εξελέγησαν από τον ελληνικό λαό.

Το ίδιο θα ισχύσει και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας όπου επικεφαλής θα παραμείνει ο Θεόδωρος Φορτσάκης. Ωστόσο και σύμφωνα με μέχρι τώρα πληροφορίες, θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να έχει ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Δημήτρης Γράψας. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα είναι υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Παράλληλα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα επιχειρήσει να διεμβολίσει τόσο τους ΑΝΕΛ όσο και το Ποτάμι καθώς θα ενταχθούν στα γαλάζια ψηφοδέλτια πρόσωπα που ήταν υποψήφια με τα δύο κόμματα στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις όπως ο Πάνος Κοκκινόπουλος, (προερχόμενος από το Ποτάμι) ο Μαρίνος Ουζουνίδης, η Ελένη Πολύζου και ο Παναγιώτης Μελάς( πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ).

Στην Β' Αθήνας δεν αναμένονται αλλαγές ούτε στις θέσεις των πρώτων επιλαχόντων καθώς σε περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές οι συγκεκριμένες θέσεις ενδέχεται να είναι εκλόγιμες.

Στην Α' Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά ο Θανάσης Εξαδάκτυλος, ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Κώστας Κιλτίδης που μετακινείται από το Κιλκίς, ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Ζέρβας και η περιφερειακή σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, Τζελίνα Μακραντωνάκη.

Στη Μαγνησία μπαίνουν στα ψηφοδέλτια ο γιος του πρώην υφυπουργού Θανάση Νάκου, Σταύρος και ο πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ, Χρήστος Χρόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...