Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ψαριανός: Ο Κουβέλης υπεύθυνος για όσα περνάει η χώρα.

 

Επίθεση στον Φώτη Κουβέλη εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολιάζοντας τη διαφωνία του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς για την εκλογική σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ.

«Από υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Κουβέλης αποφάσισε να γίνει εξωφυλαρούχας του κ. Τσίπρα. Πολύ ελαφριά κουβέντα είναι…
Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο κ. Κουβέλης είναι απολύτως υπεύθυνος για αυτό που περνάει η χώρα... Είναι απολύτως υπεύθυνος ο κ. Κουβέλης για τη διάλυση, για την καταστροφή της Ανανεωτικής Αριστεράς και την περιπέτεια που περνά η χώρα», ανέφερε ο κ. Ψαριανός μιλώντας στο Βήμα Fm και συνέχισε:

«Αυτός ήταν που έκανε υφαρπαγή των πλειοψηφιών της ΔΗΜΑΡ και τώρα κατηγορεί άλλους. Αν είχε κάνει άλλος πριν από δύο - τρία χρόνια αυτό που κάνει εκείνος τώρα, ο κ. Κουβέλης θα τον είχε κρεμάσει στο Σύνταγμα! Είναι οι κουβέντες που πρέπει να ειπωθούν και πρέπει να τις πω. Είναι φίλος, αδελφός μου, πατέρας μου και ήταν σύντροφός μου επί 40 χρόνια. Λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό το χάλι. Δεν ξέρω τι κακό έχει κάνει και τον τιμωρεί έτσι και τον ταπεινώνει ο μεγαλοδύναμος».

Πηγή:  enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...