Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Στον "αέρα" ακόμη οι εκλογές στη ΝΔ- Μετατίθενται για μετά τις γιορτές;

 

Στον αέρα βρίσκονται ακόμα οι εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέου προέδρου.
Το rigillis18 επικοινώνησε με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο χώρο στην Ελλάδα, η οποία μας ..

ξεκαθάρισε πώς με τον τρόπο που η Συγγρού θέλει να γίνουν οι εκλογές με on line το σύστημα σε όλες τις κάλπες και χωρίς εκλογικούς καταλόγους, αλλά με εκλογικούς καταλόγους το σύνολο των ψηφοφόρων της χώρας, οι εκλογές πρέπει να αναβληθούν για 
μετά τις γιορτές, αφού αν γίνουν μετά τις 13 Δεκεμβρίου, δεν υπάρχει Κυριακή εκτός εορτών για δεύτερο γύρο...

Τούτο σημαίνει ότι η ηγεσία της ΝΔ θα πάει σε χειρογραφο σύστημα ή θα πάει σε κάποιο εναλλακτικό σύστημα που ο έλεγχος για διπλοψηφίες θα γίνουν εκ των υστέρων, αν και εφόσον χρειασθεί.
Σημειώνεται πάντως ότι αν η ΝΔ προχωρούσε σε προεγγραφή μελών, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου,  τα μέλη της που θα εγγράφοντο στο κόμμα θα μπορούσαν να λαμβάνουν έναν μοναδικό κωδικό και να ψηφίζουν με αυτόν ηλεκτρονικά ακόμα και από το σπίτι τους ή από το κινητό τους στις 13 Δεκεμβρίου.
Είναι γεγονός πάντως όττι τα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης αγωνίζονται να βρουν τη Σολομώντεια Λύση, προκειμένου να διεξαχθούν όσο το συντομότερο γίνεται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού, με το να αναθέσουν την ευθύνη της διεξαγωγής σε μια αξιόπιστη εταιρεία.
Έγκυρες πηγές  του κόμματος τις οποίες επικαλούνται τα parapolitika.gr, πως η μεγάλη εταιρεία που βρίσκεται "στα σκαριά" για να αναλάβει τις εκλογές ήταν να απαντήσει σήμερα.
Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και η απάντηση που πήρε η Ν.Δ. ήταν πως η οριστική απόφαση θα παρθεί την Τετάρτη.
Γεγονός που γιγαντώνει ακόμη περισσότερο τους τριγμούς στο εσωτερικό της παράταξης, δεδομένου ότι ο χρόνος πιέζει τα στελέχη και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, διότι η ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών παραμένει άγνωστη και μετατίθεται... κάπου στο μέλλον.

rigillis18.blogspot/ ΧΨΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...