«Τινάζουν στον αέρα» οι δανειστές την ρύθμιση για τις 100 δόσεις, σύμφωνα με το αυριανό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά»! 
Όπως ανέφερε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέαθέλουν όποιον δεν πληρώσει μία δόση από οποιαδήποτε υποχρέωση στο Δημόσιο, είτε είναι ΕΝΦΙΑ είτε τέλη κυκλοφορίας είτε μία δόση φόρου εισοδήματος, αμέσως το σύστημα να τον θέτει εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων!
Με την συγκεκριμένη παράμετρο που θέτουν οι δανειστές είναι άγνωστο πόσοι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν και να μην καθυστερήσουν ούτε μία ημέρα τις υποχρεώσεις τους.
Για όλα αυτά, κόκκινα δάνεια, γενόσημα, 100 δόσεις, ο κ. Τσίπρας θα επιχειρήσει την αποκαλούμενη «πολιτική διαπραγμάτευση» και θα επικοινωνήσει με Μέρκελ και Ολάντ, αν και το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό για την Ελλάδα γενικά, όπως έδειξαν και οι δηλώσεις Γιούνκερ για το προσφυγικό.

Τα δύο θέματα – οικονομία και προσφυγικό – οι εταίροι τα κάνουν «πακέτο» και αναμένεται η πίεση προς την Ελλάδα να είναι μεγάλη.