Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ούτε στημένη να την είχαν

 

Τα μπαλάκια έβγαλαν πρόωρα την ιδανική τετράδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πιο ανατριχιαστικό ματς της σεζόν στο Γιουρόπα. 

Ούτε στημένη να την είχαν
Η κληρωτίδα συνεχίζει να έχει κέφια. Μετά το ματς – παραγγελία που έβγαλε στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ έβγαλε τα ιδανικά ζευγαρώματα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Γράφει ο Βάιος Τσούτσικας 

Ιδανικά ζευγαρώματα γιατί στέλνουν με σχετική ευκολία την Μπάγερν και τη Ρεάλ στην τελική 4άδα. Ούτε η Μπενφίκα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την ομάδα του Γκουαρντιόλα, ούτε η Βόλφσμπουργκ την προβληματική είναι η αλήθεια φέτος Ρεάλ. Δύο από τους κολοσσούς, λοιπόν, θα είναι κατά πάσα πιθανότατα εκεί. 

Ιδανικό είναι και το ζευγάρωμα της Παρί με την Σίτι. Διότι πιθανότατα θα μας γλιτώσει από τις χαζομάρες που θα λέγαμε και θα γράφαμε στο ενδεχόμενο διασταύρωσης της Μπάγερν με τους Άγγλους. Της νυν με την επόμενη, δηλαδή, ομάδα του Γκουαρντιόλα. Η Παρί είναι με διαφορά καλύτερη ομάδα και θα περάσει. 

Όπως θα περάσει και η Μπαρτσελόνα. Δεν είμαι φίλος των Καταλανών αλλά δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις την απίστευτη ποιότητα του ποδοσφαίρου που παράγουν. Είναι, με άλλα λόγια, ο ιδανικός αντίπαλος για να δώσει στον Σιμεόνε να καταλάβει ότι δεν αρκεί η καταστροφή του παιχνιδιού των αντιπάλων. Ο Αργεντινός το έχει παρακάνει με το… προσεκτικό και σκληρό τρόπο παιχνιδιού, ήρθε η ώρα να το πληρώσει. 

Τα ίδια τρελά κέφια είχε η κληρωτίδα και στο Γιουρόπα. Δεν υπήρχαν πολλά να κάνει εκεί, το ένα το μεγάλο ματς, όμως, το έβγαλε. Η Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει τον Κλοπ σε ένα ματς που ίσως αποδειχθεί σε χάι λάιτ όλης της σεζόν. Θα ανατριχιάσει όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη εκείνη τη στιγμή που θα βγει στο Σίγκναλ Ιντούν και θα πάει να κάτσει στον πάγκο της φιλοξενούμενης Λίβερπουλ. Είναι τόσο ανατριχιαστικό το ζευγάρωμα αυτό που αφήνει στη σκιά ακόμα και τον ισπανικό εμφύλιο της Μπιλμπάο με τη Σεβίλλη. Για το Μπράγκα – Σαχτάρ και το Βιγιαρεάλ – Σπάρτα μια κουβέντα: και να μη γίνουν λίγοι θα το καταλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...