Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

«Να κάτσουν στις χώρες τους να πολεμήσουν και να μην ξεριζώνονται...» - Απίστευτο ξέσπασμα του Σφακιανάκη για τους πρόσφυγες! (VIDEO)

 Thursday, March 24, 2016

 908  0  0 Google +0  0 Print0

«Να κάτσουν στις χώρες τους να πολεμήσουν και να μην ξεριζώνονται...» - Απίστευτο ξέσπασμα του Σφακιανάκη για τους πρόσφυγες! (VIDEO)
Καλεσμένος στην εκπομπη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Νότης Σφακιανάκης! Ο δημοφιλής τραγουδιστής προκάλεσε εντυπώσεις άλλη μία φορά με τις δηλώσεις τους, καθώς τοποθετήθηκε στο θέμα με τους πρόσφυγες, αλλά και τον ψήφο του του στην Χρυσή Αυγή… Ο ίδιος ωστόσο ανέλυσε όλες του τις απόψεις και τις αιτιολόγισε με γεγονόταν, που όπως είπε, έχουν γίνει μπροστά στα μάτια του…
«Εγώ τα έχω δει, εσείς όχι. Στην Κω, οι άνθρωποι που έρχονται από τη Συρία σχεδόν όλοι είναι νέοι στην ηλικία. Δεν είναι τυχαίο ότι τους φέρνουν εδώ και κάνουν αποθήκη το… μαγαζί μας. Έχουν φύγει από την πατρίδα τους και είναι πολύ καλοντυμένοι, όλοι γνωρίζουν Αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια. Οι μαγαζάτορες στην Κω ψιλοπλούτισαν από αυτούς. Όταν πας σε ένα ξένο σπίτι, πρέπει να χτυπήσεις την πόρτα και να περιμένεις τον ιδιοκτήτη να σου πει “πέρασε”. Έρχονται νταηλίδικα….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...